Akinek szülés után kaparásra volt szükség, elmondá, hogy milyen érzés?
Itt nem az altatásos verzióra gondolok.
Állítólag ha egy kis darab bent marad a méhlepény születése után (helyenként a biztonság kedvéért is) kaparást végeznek, ami nincs egy perc, de fáj.
Mégis mire számíthatok? Nagyon megijedtem ettől. :(
Én a zárójelentésben olvastam csak, hogy volt ilyen is. Nem éreztem semmit. De a varrást se. Szerintem akkora adag érzéstelenítőt kaptam, mint egy ló. Csak annyit éreztem, hogy matat a doki, meg néha ránt egyet rajtam. Pedig kapart is, vartta a hüvelyfalat végig, a méhszájat, és a gátsebet.
A második szülésnél csak a régi gátmetszés helye szakadt, azt varrták össze, az sokkal jobban fájt. Szerintem ott spórolt a doki az érzéstelenítővel.
A mindenit, látom mindenhol más a helyzet.
Ma említette az orvosom, hogy erre készüljek. Jobb lett volna, ha nem tudom. Pár hetem maradt hátra de ettől megijedtem.
A terhesség előtt volt egy missed ab-om, ott altattak.
Remélem tényleg nem lesz olyan vészes. :(
3-as vagyok, nem réezleteztem annyira, mint a 6-os, de nekem is kb. ez volt. És pl. én másnap tudtam meg, hogy volt elvileg kaparásom, ott fel sem tűnt, csak mondták, hogy le kell mennem uh-re, ellenőrzik, minden oké-e.
Illetve nekem is varrták a méhszájam és a méhfalam is, de tényleg nem sokat éreztem belöle. Valahogy egy teljesen másik tudatállapotban voltam ott a babámmal, inkább csak azt hittem, sosem végeznek már, hogy mehessek vele a dolgomra :D
Pedig nekem alacsony a fájdalomküszöböm, maga a vajúdás-szülés brutális volt, de az utána lévő procedúra már nem. De biztos ezt is mindenki másképp éli meg, nem is kell ilyen dolgokra készülni - nem is lehet -, talán nálad nem is lesz rá szükség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!