Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg nagy trauma sokaknál...

Tényleg nagy trauma sokaknál a szülés? Vagy csak én olvasok ennyi rémtörténetet itt gyakorin? 🤔

Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 19:05
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

20-as, pontosan ilyen jellegű választ vártam, mint a tiéd!

Eddig fogalmam sem volt, ahogy most sincs, hogy egy GYERMEK világrahozatala hogy lehet trauma több nőnek is, ez azért nagyon durva, ráadásul az is, hogy évekkel szülés után nem a gyereküket nézik, hanem a szülésről való rossz emlékeket idézik fel...

Sajnálom a baleseted, örülök hogy jobban lettél, szerintem a legtöbb rossz szülést inkább az orvosok intézik el.

2023. jan. 7. 17:19
 22/27 A kérdező kommentje:
És nagyon erős voltál a baleseted után is a szülésnél, le a kalappal! Gratulálok a babucihoz ❤️
2023. jan. 7. 17:27
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
20-as, a kérdéshez semmi köze, de nem baj :D
2023. jan. 9. 14:19
 24/27 anonim ***** válasza:
24%

21-es, hogy trauma?

Nem is értem, hogy lekötöznek, hasba könyökölnek, nem adnak érzéstelenítőt, hiba kéred, ráadásul olyan leszarom stílusban beszélnek veled, hogy kedved lenne pofán vágni az ápolót.

Ja, bocs, de oda vagy szíjazva a rhadt szülőágyra...

Nem, tényleg nem traumatikus, hogy egy eleve kiszolgáltatott helyzetben még a maradék szabadságodat és méltóságodat is elveszik.

2023. jan. 9. 14:22
 25/27 anonim ***** válasza:
29%

20-aska, majd bevesszük, hogy 8 hónaposan autóbalesetezel és agyvérzéssel Idegsebre kerülsz, majd simán szülsz, ilyen nem létezik. Ez azonnal császár, itt nincs kecmec! Ennyire hülye orvos nem létezik.

Amúgy 8 hónaposan meg mi az Istennek vezetsz? Remélem a vétlen fél nem miattad halt meg momzilla...

2023. jan. 9. 22:30
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt trauma, pedig volt oxi, burokrepesztés, gátseb, varrás, minden. A személyzet velem mondjuk normális volt. Örültem, hogy mindketten egészségesen túl vagyunk rajta, a többi nem különösebben érdekelt. :)
2023. jan. 13. 22:21
 27/27 anonim válasza:
Ha valami előtt állsz jelen esetben a szülés és olvasgatsz akkor általában csak rémtörténeteket találsz de ezzel ne foglalkozz
2023. febr. 1. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!