A terhes vitaminoktól tényleg nagy lesz a baba feje, teste?
Utolsó: márpedig ezek nagy méreteknek számítanak, amiket írsz. Csak ma már sok gyerek születik ekkora súllyal, ezért nem számít kirívónak. Az én lányom 3300 grammal született és a dokim erre is azt mondta, hogy átlag feletti, mert egy átlagos újszülöttnek 3000 gramm körül kell lennie.
Kérdező, a legtöbb terhesvitamin ilyen szempontból ártalmatlan, de a Gravidát és a Galt sok szakember pont emiatt nem ajánlja. De Femibion, Elevit, stb teljesen jók.
És az anyuka hízhat tőle?
Babatervezés előtt állunk, elkezdtem szedni az Elevit 1-et, aztán hallottam/olvastam, hogy lehet tőle hízni. Én már nem tudom mit csináljak.
Végig szedtem mindkét terhességem alatt, Gravidát. 3,5 és kerek 3 kilóval születtek. A fejük sem volt nagy. Az elsőnél átlagos, a második picike volt, hosszban is (48 cm), feje is picibb volt.
Egyébként a baba csak annyit vesz el, amennyire szüksége van. A legtöbb vitamin ezekben vízben oldódó tehát te is kipisiled a felesleget. A zsírban oldódó vitaminokkal pedig ha előveszel egy vitaminos dobozt és az ajánlásokat akkor látod, hogy nem is raknak sokat bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!