Mielőtt terhes lettem a nőgyógyászom javasolt egy Wiloxon nevű vitamint. Szedhetem-e tovább? Gondolom ártani nem árt És azt olvastam ilyenkor fontos a folsav és a vitaminok és csak ez van itthon.
3-as, te milyen kis kedves teremtés lehetsz:) boldog vagyok mikor látok ilyesmit!
Kedves kérdező, szerintem ha pár szem maradt szedd be nyugodtan, amúgy terhes vitamint szedj a továbbiakban, és érdemes nőgyógyásszal beszélni mit ajánl! :)
Hát annyira vagyok "nagyon okos", hogy lássam, ez a készítmény épp csak köszönőviszonyban sincs azzal, amire most szükségetek volna. Ezzel az erővel jégkockát is szopogathatnátok, az legalább hűt és hidratál.
Vagy terhesvitamin vagy egy rendes multivitamin (igen, azokból is van jó).
De ez semmiképp sem terhes nőknek való.
7-es
Engedd el, ez egy troll, direkt hergel téged. Nyugodj meg már az is jó hogy valamit szedsz, ha akarsz, én pl meg is lehet kövezni semmilyen terhes vitamint nem szedek, csak néha magnéziumot és tökéletes a vérképem, tökéletes uh-ink vannak, semmi baj nincs a babával, megfelelő étkezéssel nem is kéne szedni semmit, öreganyáink se szedtek semmit. Az egész csak gyogyszer lobbi a véleményem szerint, az ilyen nagy okosok meg csak teszik a szegény kismamák alá a lovat, ijesztgetnek össze vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!