A terhességem 10. hetét töltöttem ma, nem igazán birok sokat enni egy nap tudom ez egyén függő de nálam most ez a hejzet a párom idegeskedik hogy nem eszek félti a babát? első terhességem szedem a terhes vitaminokat
Később sem kell felzabálni mindent csak azért mert téged vagy.
Szerintem ilyen “hejzeten” kevés érett, felnőtt nő van, mert általában működik a kommunikáció a párkapcsolatban és meg tudják beszélni egymás közt a problémájukat es az érett, felnőtt férjük nem dominálja le őket abban is, hogy mit esznek.
Ez egy ilyen időszak.
Én annyit hánytam az elején, hogy még le is ment rólam egy kiló a 12.hétig. A gyereknek még semmi baja.
Én a 14. hetet rúgom, de még mindig semmi étvágyam, ha valamit megkívánok az meg biztos valami borzalom, pl csokitorta vagy cola, pedig colát kb soha nem ittam, nem is bírom a szénsavat.
Undorodom egy csomó olyan dologtól amiket előtte minden egyes nap ettem. (banán, paradicsom és minden ami paradicsomos, paprika, hagyma…)
Kapaszkodom a 29 évnyi helyes táplálkozásomba aminek most nyoma sincs :D
Ez van… azt kell enni ami lemegy. Az erőltetésnek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!