Terhes vitaminok pro kontra?
Az első terhessegemnel nem tartottam olyan fontosnak, de persze szedtem a femibiont és a MagneB6-ot. Előtte semmilyen vitamint nem szedtem
Utána volt sajnos egy elhalt terhességem, ott is ugyanugy szedtem a femibiont és MagneB6ot, előtte megint semmit..
Most hogy újra próbálkozunk megbeszeltem az orvossal hogy szedem a femibion 0, magnézium, folsav. Első próbálkozás azóta.. remenykedek:) de hogy a vitaminok miatt lesz e így, azt nem tudom, kárt biztos nem tesznek szerintem.
Első jogos, akkor inkább úgy fogalmazok, hogy pozitívum annak aki nem szedett?
Igaziból soha semmilyen vitamint nem szedtem életemben és 120%-os az immunrendszerem aztán most hogy tervben van a baba egy barátnőm elég erőszakosan próbál rábeszélni. (neki emellett betegen született a kislánya, szóval nem győzött meg) :(
A genetikai bajokat nem tudjak meggátolni a terhes vitaminok!
3as voltam
Alpvetően az nem elég indok, hogy így biztosíthatod a magzatnak a megfelelő vitamin és tápanyagforrást?
Ha nem bírod a vitaminokat, legalább folsavat/folátot szedj, ez segít megelőzni a velőcső záródási rendellenességet.
Én sem szedtem soha életemben egy deka vitamint sem, nem is volt hozzá túl sok kedvem, de szerintem ennyi csak bele kell férjen a saját gyerekem kedvéért.
És mikor émelyegtem és nem bírtam enni, hánytam, akkor kimondottan megnyugtatott hogy legalább a vitaminnal bejuttatok valami hasznosat a babámnak.
Hátránya talán annyi, hogy nem mindenkinek bírja a gyomra. Meg kell találni a számodra megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!