Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszaros szuleshez mit...

Csaszaros szuleshez mit erdemesebb inkabb vinni a korhazba?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a szoptataos haloingre, vagy inkabb pizsamat, betetet mennyit milyent stb? Mostanaban tudam meg hogy csaszaros szules lesz es erre nem igazan tudom hogy mi kell majd bent.
2008. dec. 26. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez inkább kórházfüggő. Én vittem szoptatós hálóinget,de nem vehettem fel,csak a kórházit.Van ahol a sajátod rajtad lehet. Mivel császármetszés lesz mindenképp hálóinget kell viselned a megfigyelőbe.

Én nem véreztem nagyon,de ez nem függ a szülés módjától.Nekem elég volt az éjszakai Always betét.

Hogyha van rá módod az a biztos hogyha megkérdezed a kórházat.

2008. dec. 26. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia,amit én vittem:

2 papucs-1 tusolós,1 mászkálós,

zokni,

hálóing praktikusabb, mint a pizsama,mert nem fogsz tudni lehajolgatni ha fel kell venni a gatyót pl,

Tena lady betét,a nagyobbik kiszerelés-már nem emléxem hány db-os,

törölköző-én vittem 1 nagyot és vagy 6-8 kicsit-a kicsivel alul törölköztem-,meg volt külön melltörlő is,mielőtt hozták a picit mindig nmegmostam,

ha már vettél mellszívót,vigyél be sterilizálót-nálam legalábbis ez hiányosság volt-ha nincs mellszívód, mind1,mert nem lehet tudni kinek indul be egyáltalán a tejtermelés.

Ha a mellbimbód befelé forduló,akkor érdemes bimbókiemelőt/bimbóvédőt venni,én aventest használtam-de ezért is el tudod majd küldeni a párod ha szükséged lesz rá.

+ az alapvető tisztálkodási szerek: tusfürdő v szappan,fogkefe ,fogkrém.

Kb sztem ennyi.Igyál majd bent sok-sok rostost,h hamarabb beinduljon a tejed.

2008. dec. 26. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor le kellett ennem a szülőszobára fel kellette vennem egy kórházi hálóinget, amit elől kellett megkötni. Délután megcsászároztak és utána feltoltak a kórterembe ott a nővérkék láttak el mivel még bennem volt az érzéstelenítő hatása. Az ágyam alá különböző betéteket raktak mivel még nem tudtam felemelni a lábam. Én a műtét után el is aludtam majd este bejöttek a nővérkék és felöltöztettek. Segítettek felülni felvettem a saját hálóingem adtak rám egy bugyit és beletették a betétet. Én Tenna lédit vittem bem mert az első napok nagy vérzéssel járnak. Hálóinget olyan csomagoltam amiben könnyű lesz majd a szoptatás. Én is két papucsot vittem be egy fürdéshez egy a mászkáláshoz.Vigyél be magaddal sok üdíttőt ha csak nem a kórházi teát szeretnéd majd inni. Minél többet iszol a műtété után annál hamarabb fogják kivenni a katétert. Aztán reggel lett a nővérkék bejöttek és segítettek felállni, nagyon nehéz volt, azt is megmutatták, hogy hogy tudom majd egyedül csinálni. Elkísértek a mosdóig ahol megmosakodtam ismét betétet cseréltem. Aztán behozták a bébit megmutatták hogy szoptassak. Sötét színű törölközőket vittem, hogyha véres lenne, azon nem annyira látszik. Fésűt, tisztasági szereket stb. És vittem magammal egy szoptatós teát is azt ittam, hogy belöveljen a tejem. Laktoherb a neve. Vittem egy mellszívót is. Persze több hálóinget, köntöst, bugyit. tymy
2008. dec. 27. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!