Csaszaros szuleshez mit erdemesebb inkabb vinni a korhazba?
Szia!
Ez inkább kórházfüggő. Én vittem szoptatós hálóinget,de nem vehettem fel,csak a kórházit.Van ahol a sajátod rajtad lehet. Mivel császármetszés lesz mindenképp hálóinget kell viselned a megfigyelőbe.
Én nem véreztem nagyon,de ez nem függ a szülés módjától.Nekem elég volt az éjszakai Always betét.
Hogyha van rá módod az a biztos hogyha megkérdezed a kórházat.
Szia,amit én vittem:
2 papucs-1 tusolós,1 mászkálós,
zokni,
hálóing praktikusabb, mint a pizsama,mert nem fogsz tudni lehajolgatni ha fel kell venni a gatyót pl,
Tena lady betét,a nagyobbik kiszerelés-már nem emléxem hány db-os,
törölköző-én vittem 1 nagyot és vagy 6-8 kicsit-a kicsivel alul törölköztem-,meg volt külön melltörlő is,mielőtt hozták a picit mindig nmegmostam,
ha már vettél mellszívót,vigyél be sterilizálót-nálam legalábbis ez hiányosság volt-ha nincs mellszívód, mind1,mert nem lehet tudni kinek indul be egyáltalán a tejtermelés.
Ha a mellbimbód befelé forduló,akkor érdemes bimbókiemelőt/bimbóvédőt venni,én aventest használtam-de ezért is el tudod majd küldeni a párod ha szükséged lesz rá.
+ az alapvető tisztálkodási szerek: tusfürdő v szappan,fogkefe ,fogkrém.
Kb sztem ennyi.Igyál majd bent sok-sok rostost,h hamarabb beinduljon a tejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!