Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A veszprémi kórházban adnak...

A veszprémi kórházban adnak pelenkát a babának vagy azt érdemesebb nekünk vinni? Hálóinget adnak a kórházban? (Sajátomat nem szívesen tenném tönkre. )

Figyelt kérdés

Olvastam az oldalon ezzel a kérdéssel kapcsolatosan, viszont azok pár évvel korábbi válaszok. Ott legtöbben említették, hogy adtak pelust a babának a kórházban. Viszont mivel régebbi válaszok, így nem kizárt, hogy azóta változott valami. Csak a kérdésekre szeretnék feleletet kapni, listám már van arról, amik ténylegesen kellenek!

Köszönöm szépen a válaszokat!

2011. szept. 23. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Általában a kórházakra az a jellemző, hogy adnak, de érdemes vinni.

Pl pelusból eleve van néhány gyerekekre számolva, de az kevés szokott lenni.

Hálóingből kap az ember, de valakinek nincs kedve azt felvenni inkább vesz a kínaiban egy erre az egy alkalomra szólót 2500Ft-ért.

A 100% az lesz amúgy, hogy ha felhívod a kórházat és megkérdezed, mert valóban néhány hónap alatt fordulhatnak dolgok. Néha már az is számít, hogy hónap elején vagy végén megy az ember.

2011. szept. 23. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Adnak, de csak napi 6 db-ot. Persze, ha elfogy és kérsz, nyilván adnak még. Egy kis csomagosat szerintem érdemes vinni és akkor nem kell kuncsorogni, ha elfogyna, amit adtak.

Hálóinget is adnak, ha nincs nálad, de ha pakkostul mész, furán fognak nézni, hogy miért nem a sajátodat használod.

Egyébként meg a szülés alatt nem fog tönkremenni. (Jó, persze ne a legféltettebb szaténpizsit vidd) Én a mai napig használom azt a hálóinget, amiben a most 4 éves fiamat szültem, jó emlék, mikor előveszem.

2011. szept. 23. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Így van.Adnak pelust,de az nem mindig elég.Vigyél magaddal.Azon én is meglepődtem,hogy amikor átvittek a vajúdóba ugye kaptam beöntést,lezuhanyoztam és utána a saját hálóingemet vettem vissza.Nem adtak szüléshez kórházit.Jó mondjuk nem is kértem(lehet kaptam volna,nem tudom)Véres lett,de simán kimostam,kijött.Most is azt fogom vinni,ugyan abban szeretnék szülni :D

Én vittem a babának ruha pelust is,de azt nem is engedték berakni a feje alá,adnak ott.Popsi kenőcs sem kell,csak nedves törlőkendő.

2011. szept. 24. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia.Én Júniusban szültem Veszprémi vagyok,pelust adnak kb.5-6db-ot hálóinget nem,csak ha csumpi véres lesz és nincs másik,sajna a sajátodat kell vinned és abban lenni:(Én azért vittem pelust egy kis csomagost,meg hálóingből is 3db-ot de így is volt olyan,hogy haza kellett küldenem kimosni,én mondjuk 6napot voltam bent a kicsivel sárgaság miatt:(.Gyors szülést és jó babázást kívánok:-)
2011. szept. 24. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Adnak pelust, de jobban teszed ha viszel egy kis csomaggal, valami jobbfélét. Nekem a csecsemősök mondták, hogy ugyan adnak pelust, de nagyon sok baba nem viseli jól azt a márkát (Bella Háppy) és bevörösödik a popsijuk. Mi is így jártunk, jó hogy volt pelusom bent, és így csak azt adtam rá másnap.

Hálóinget szüléshez adnak.

2011. szept. 25. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!