A Szolnoki Kórházban Melyik dokit érdemesebb megfogadni Dr Dinya Tibort vagy Tóth Zoltánt?
Én most 24 hetes kismama vagyok,és még nincs orvosom és ara gondoltunk a párommal h csak a szülésre fogadjuk meg a dokit,Csak attól tartok hogy mivel előtte nem jártam hozzá a szülésnél se fog olyan figyelemmel leni velünk,Szerintetek ezt meglehet velük beszélni?
A főkérdés meg h melyiket válasszam?
Köszönöm a segitséget!
Nekem nem volt dokim a szülésem posztplacentáris szakaszánál már Tóth Zoli volt ott, hát ha rajta múlik én ott vérzek el...:( Ez mondjuk másfél éve volt lehet azóta fejlődött.
Endrődi jött be szerencsére, és egyből rájött mi a baj, így nem vittek a műtőbe, pedig már úgy volt hogy tolnak be és kiveszik a méhemet.
Dinyát sokan dícsérik/dícsérték akkoriban.
Amit én tudok róluk: Tóth Zoltánra sokan mondják, hogy elég hebe-hurgya, és "kezdő" még, sokszor nem ismeri fel a bajt:(
Dinya: nagggggyon drága, az egyik ismerősöm nála szült, előre kijelentette az összeget, és ráadásul a szülésre be se akart menni, anyuka közel 35 órát vajúdott, és közölte vele, hogy császár.
Nekem Tóth Zoltán volt a fogadott orvosom.Nálla jobbat nem is kívánhattam volna:)Mindíg mindenre odafigyelt,nem ordított le,ha netán felhívtam vmiért!Sok ismerősöm szült már Tóthnál,és mindenki dicsérte.Úgyhogy én őt ajánlanám!Könnyű szülést,és sok egészséget!
Még annyit,h nem igazán szeretik a dokik,ha csak a szülésre kérik fel őket,szeretik végigkisérni a terhességet.Én 18.héten f.fel,és kb.100e ft hagytam ott,de ebben benne volt 4db 4d is:)Szülésést 20e ft-ot adtunk,és nem keveselte,mert mindennap benézett még a kh.-ban voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!