Hol érdemesebb gyermeket vállalni, külföldön vagy Magyarországon?
GYES alanyi jogon jár, tehát nem kell dolgoznod előtte...
az összege 25.795 Ft.
A családi pótlék 12.200 Ft. Szerintem külföldön, ha a férjednek, párodnak jól fizető állása van, akkor könnyebben fogsz boldogulni.
Szia
Örülök a kérdésednek, mert mi is pont ugyanebben a cipőben járunk ,mint te.
2006 óta élünk itt Angliában. S megmondom őszintén ,hogy az utolsó pár hónapig 100% biztosan otthon akartam szülni. Nekem biztonság érzetet ad , ha OTTHON szülnék. Viszont az utóbbi hónapokban megváltozott a nézetem és már most úgy gondoljuk ,hogy mégis kint maradunk még pár évet ,viszont bevállaljuk a gyereket itt kint. Anyaglilag mindenképp több támogatás jár, viszont azt tudd, hogy 3 éves koráig csak magán bölcsi van , ami igen húzós.
Sok sikert!
21:25-ösnek:
Mi is 2006 ota vagyunk kint,és én is otthon szerettem volna eddig szülni,de az anyagi helyzetet is nézem.Nem mindegy hogy gond nélkül tudom megvenni a pelenkát vagy sem.De a nagyszülök belehalnának ha nem lehetnek a kisunoka mellett.Nehéz döntés.És még mi is kint leszünk egy pár évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!