Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyiket érdemesebb:fogadott...

Melyiket érdemesebb:fogadott orvost vagy sem? Vélemények? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 13:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ez pont erről szól. Én fogadtam, és ha megteheted, akkor ajánlom is.

2010. febr. 12. 13:39
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem volt fogadott orvosom. Azért fogadtam mert nem szerettem volna ha szkt-ba járok és a terhességem alatt 40 orvos vizsgál meg és 40 különböző véleményt hallok. Én Benne bíztam, ezért fogadtam meg Őt. Azt viszont nem tudom, hogy megfogadnám e a követező terhességemnél (lehet mást fogadnék) mert ahogy levettem a véleményekből nem sűrűn szokták ezt csinálni a szülésnél ami velem történt. Az volt, hogy 42. héten indította meg zselével, másnap még egy zselével, de akkor már könyörögtem, hogy császározzon meg mert semmit nem nyíltam és már 48 órája egyfolytában vajúdtam, de nem műtött meg várt még egy napot, másnap kaptam még oxitocint és 3 óra infúzió után közölte, hogy visz a műtőbe mert már többször is leesett a baba szívhangja és veszélyben van. 2 perc alatt össze szedte az embereket, olyan gyorsan történt minden, azt se tudtam mit íratnak alá velem... Szóval nekem rossz volt, hogy nem került sor előbb a császárra, nehezményeztem, hogy mért akkor kell már kapkodni, sietni amikor már életveszélyben van a babám. Most mi van ha valami baj történik? Én tuti kikészülök! Meg ahogy kérdezgettem más kismamákat akiknek hasonló volt, hogy feltették a zselét és nem nyíltak egyből vitték őket császárra, van aki meg se várta a második zselét már meg műtötte a kismamát. És én hiába kértem, hogy császározzon azt mondta nincs rá oka, pedig lett volna mert jóformán semmit nem nyíltam. :S

2010. febr. 12. 16:23
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
nekem nem volt fogadott orvosom,de nem is bántam meg.az sztk-ban mindig ugyanoda mentem,zselével indították a szülést 8-kor,fél 2-kor pedig eldöntötték,hogy császár,mert semmit nem tágultam.nagyon szépen vágott a doki.szülésznőt viszont fogadtam és ha neadj isten,megint szülnék,megint csak szülésznőt fogadnék.
2010. febr. 12. 16:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Fogadott dokim volt, de legközelebb sem döntenék másképp. Hajnalban kerültem a szülőszobára. A mellettem lévő szobában vajúdó lány előző este került fel, másnap este fél 11-kor szült meg. Hagyták küszködni, csak néha néztek rá, senkit nem érdekelt, hogy tágul-e vagy nem. Persze nem volt dokija. Később egy szobába kerültünk, mikor mesélte nem akartam elhinni.

Ha van lehetőséged fogadj!!!

Ebből én nem kérnék

2010. febr. 12. 17:04
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem volt fogadott orvosom.Ügyeletesnél szültem.21 órát voltam a vajúdóban,váltották egymást a szülésznők,orvosok,de mindenki nagyon rendes volt velem,emberségesek voltak.

Fiatal hölgy orvosnál került ránk a sor,nem tudtam nyomni,erre odajött az épp hazafelé készülődő férfi doki,akivel kezdtem a vajúdást,és rásegített nyomni.Ha nem lett volna,vákuumos szülésem lett volna.

Én csak dicsérni tudok ott mindenkit.

2010. febr. 12. 19:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Én sosem pénzelnék orvost, se mást. Azért kapja a fizuját, hogy ellássa a dolgát, erre esküdött.

Arról nem bezsélve, hogy mindig akkor nyaral, síel, vagy simán más szülésnél van, tehát nagy esély van rá, hogy mégsem tud veled lenni...

Baba még bent nem maradt... nekem nagyon kellemes csalódás volt a szülés így ismeretlenül is.

2010. febr. 12. 19:54
 7/13 anonim ***** válasza:

ja...és a válaszokat olvasgatva:

Nekem is zselével indították,de szinte félóránként jöttek nézni hogy haladok,aztán kaptam oxitocint,a szülésznő a baromi nagy fájásoknál kézen fogva táncolt,himbálózott velem,mert nekem úgy esett jól.

2010. febr. 12. 19:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Én fogadtam orvost az első terhességem alatt és most is.Nekem megérte az,hogy a 9 hónap alatt tudtam,hogy bármikor fordulhatok hozzá,tudtam,hogy jó kezekben leszünk,tudtam.Szerinem ez a nyugalom nagyon fontos egy kismamának,legalábbis nekem az volt,és az most is.39h kismama
2010. febr. 12. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt dokim aki csak a vegere jött be, halistennek hogy bejött, mert nekemis ra kellett segiteni kicsit a nyomasra. zselevel indult a dolog nalunk is amit reggel tettek fel es ejjel fel 11kor kezdtem szülni, hogy attol vagy spontan, nemtudom, mert masnap megakartak ismetelni es mondtak hogy ma mar nem lesz semmi. egyböl 4 perces fajasaim voltak hajnali negykor mar 2 percesek...akkor kaptam gerincbe erzestelenitest amivel 9ig elvoltam kb a babam 11:19re lett meg. csazart senki sem emlegetett egy percig sem (hala istennek). Nagyon kedves volt velem mindenki, mindig neztek minden oke-e, jol vagyunk-e. Egy fillerembe sem került a doki, vegig hozza jartam a terhesseg alatt, a biztosito fizetett mindent ami alapvaetö volt a plusz vizsgalatoknak amiket eldönthettem h kerek e konkret aruk volt kifüggesztve es mindenkinek ugyanannyi. Hozza kell tennem, hogy ez Nemetorszagban törtent, de magyar orvosnal. De ha penzbe került volna is fogadtam volna, ajanlom mindenkinek.
2010. febr. 13. 00:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem nem volt fogadott dokim.Ügyeletesnél szültem és NAGYON megvoltam elégedve vele is és a szülésznővel is.Terhesgondozásra az sztk-ba jártam mindig ugyanahoz a dokihoz aki kedves,rendes volt végig.
2010. febr. 13. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!