Melyiket érdemesebb:fogadott orvost vagy sem? Vélemények? Tapasztalatok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ez pont erről szól. Én fogadtam, és ha megteheted, akkor ajánlom is.
Szia!
Nekem volt fogadott orvosom. Azért fogadtam mert nem szerettem volna ha szkt-ba járok és a terhességem alatt 40 orvos vizsgál meg és 40 különböző véleményt hallok. Én Benne bíztam, ezért fogadtam meg Őt. Azt viszont nem tudom, hogy megfogadnám e a követező terhességemnél (lehet mást fogadnék) mert ahogy levettem a véleményekből nem sűrűn szokták ezt csinálni a szülésnél ami velem történt. Az volt, hogy 42. héten indította meg zselével, másnap még egy zselével, de akkor már könyörögtem, hogy császározzon meg mert semmit nem nyíltam és már 48 órája egyfolytában vajúdtam, de nem műtött meg várt még egy napot, másnap kaptam még oxitocint és 3 óra infúzió után közölte, hogy visz a műtőbe mert már többször is leesett a baba szívhangja és veszélyben van. 2 perc alatt össze szedte az embereket, olyan gyorsan történt minden, azt se tudtam mit íratnak alá velem... Szóval nekem rossz volt, hogy nem került sor előbb a császárra, nehezményeztem, hogy mért akkor kell már kapkodni, sietni amikor már életveszélyben van a babám. Most mi van ha valami baj történik? Én tuti kikészülök! Meg ahogy kérdezgettem más kismamákat akiknek hasonló volt, hogy feltették a zselét és nem nyíltak egyből vitték őket császárra, van aki meg se várta a második zselét már meg műtötte a kismamát. És én hiába kértem, hogy császározzon azt mondta nincs rá oka, pedig lett volna mert jóformán semmit nem nyíltam. :S
Fogadott dokim volt, de legközelebb sem döntenék másképp. Hajnalban kerültem a szülőszobára. A mellettem lévő szobában vajúdó lány előző este került fel, másnap este fél 11-kor szült meg. Hagyták küszködni, csak néha néztek rá, senkit nem érdekelt, hogy tágul-e vagy nem. Persze nem volt dokija. Később egy szobába kerültünk, mikor mesélte nem akartam elhinni.
Ha van lehetőséged fogadj!!!
Ebből én nem kérnék
Nem volt fogadott orvosom.Ügyeletesnél szültem.21 órát voltam a vajúdóban,váltották egymást a szülésznők,orvosok,de mindenki nagyon rendes volt velem,emberségesek voltak.
Fiatal hölgy orvosnál került ránk a sor,nem tudtam nyomni,erre odajött az épp hazafelé készülődő férfi doki,akivel kezdtem a vajúdást,és rásegített nyomni.Ha nem lett volna,vákuumos szülésem lett volna.
Én csak dicsérni tudok ott mindenkit.
Én sosem pénzelnék orvost, se mást. Azért kapja a fizuját, hogy ellássa a dolgát, erre esküdött.
Arról nem bezsélve, hogy mindig akkor nyaral, síel, vagy simán más szülésnél van, tehát nagy esély van rá, hogy mégsem tud veled lenni...
Baba még bent nem maradt... nekem nagyon kellemes csalódás volt a szülés így ismeretlenül is.
ja...és a válaszokat olvasgatva:
Nekem is zselével indították,de szinte félóránként jöttek nézni hogy haladok,aztán kaptam oxitocint,a szülésznő a baromi nagy fájásoknál kézen fogva táncolt,himbálózott velem,mert nekem úgy esett jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!