Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Málnalevél tea? Vélemények/tap...

Málnalevél tea? Vélemények/tapasztalatok? Nektek bevállt?

Figyelt kérdés

"enyhe görcsoldó hatású,alkalmazása hasmenés esetén ajánlott.Összehúzó hatása miatt forrázata külsőleg bőrgyulladás mérséklésére használható.kellemes,frissítő ital készíthető belőle."

most akkor pontosan mire is való?

2011. aug. 11. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azért ittam, hogy végre meginduljon a szülésem. Adtam szobatársamnak, neki 2 nap után megindult, én majdnem 2 hétig ittam, mire végre elfolyt a magzatvizem, de tágulni csak 14 órával később 2 oxitocin után tágultam. Tehát nekem nem jött be, viszont finom volt. :)
2011. aug. 11. 19:26
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia én 38 hetesen kezdtem inni, hogy könnyebben táguljak.

39+4 hetesen mentem nst-re, megvizsgált a doki és mondta, hogy irány a szülőszoba, mert nagyon ki vagyok tágulva. Burkot repesztett és 1,5 óra múlva kint volt a babám.:-)

Első baba! Hogy a málnalevél teától volt, vagy sem, azt nem tudom.

2011. aug. 11. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:

én 36 héttől ittam anno akkor 40+1 re lett 1 ujjnyi a méhszájam, de még homeos cimicifugát és caulophyllumot is szedtem

most is 36 héttől szedem-iszom napi 2 bögrével és már most 37.hétre szépen felpuhult és 1cm a méhszáj :)

2011. aug. 12. 12:02
 4/12 A kérdező kommentje:

remélem használni fog:) volt egy visszatartásom ezáltal elkezdtem már kinyílni (C:2100).remélem meg könnyíti majd a szülésem:)

ha valakinek még tapasztalata van szívesen elolvasnám:)

2011. aug. 12. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ittam lelkesen,de sajnos nekem nem használt.
2011. aug. 12. 18:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A 37. héttől ittam napi 2 pohárral. 39 hét 3 naposan elfolyt a magzatvíz, de egy ujjnyit sem voltam nyitva és nem is tágultam, még az oxitocintól sem, így császár lett a vége.
2011. aug. 13. 21:33
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
36. héttől ittam minden nap. Kisfiam 30 órás vajúdás és nem tágulás után a kiírt napon született császárral. Ennyit a teáról. Hogy a következőnél nem fogok vele vesződni, az tuti. :(
2011. aug. 13. 22:08
 8/12 A kérdező kommentje:

Huhha.most azért komolyan elgondolkoztam hogy lehet hogy inkább ártok mint használok vele.....

nem tudom hogy igyam-e vagy ne.....:(:(

2011. aug. 14. 12:25
 9/12 anonim ***** válasza:
29%

Én nem innék semmi ilyesmit.

3 gyermeket szültem és a baba akkor jött amikor eljött az ideje.

Egyeikkel sem volt semmi gond.

Nem kell izgulni, minden rendben lesz! Az idegeskedés többet árt, mint amennyit használnának a teák.

Eleinte próbáltam a homeopátiás kütyüket is de egyiksem használt semmit...

Minden jót!

2011. aug. 14. 14:32
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a bíztatást:) nagyon gondolkodok h nem iszok semmit.dilemmában vagyok:( első baba és nem igazántudom h mire számíthatok....
2011. aug. 14. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!