Málnalevél tea? Vélemények/tapasztalatok? Nektek bevállt?
"enyhe görcsoldó hatású,alkalmazása hasmenés esetén ajánlott.Összehúzó hatása miatt forrázata külsőleg bőrgyulladás mérséklésére használható.kellemes,frissítő ital készíthető belőle."
most akkor pontosan mire is való?
Szia én 38 hetesen kezdtem inni, hogy könnyebben táguljak.
39+4 hetesen mentem nst-re, megvizsgált a doki és mondta, hogy irány a szülőszoba, mert nagyon ki vagyok tágulva. Burkot repesztett és 1,5 óra múlva kint volt a babám.:-)
Első baba! Hogy a málnalevél teától volt, vagy sem, azt nem tudom.
én 36 héttől ittam anno akkor 40+1 re lett 1 ujjnyi a méhszájam, de még homeos cimicifugát és caulophyllumot is szedtem
most is 36 héttől szedem-iszom napi 2 bögrével és már most 37.hétre szépen felpuhult és 1cm a méhszáj :)
remélem használni fog:) volt egy visszatartásom ezáltal elkezdtem már kinyílni (C:2100).remélem meg könnyíti majd a szülésem:)
ha valakinek még tapasztalata van szívesen elolvasnám:)
Huhha.most azért komolyan elgondolkoztam hogy lehet hogy inkább ártok mint használok vele.....
nem tudom hogy igyam-e vagy ne.....:(:(
Én nem innék semmi ilyesmit.
3 gyermeket szültem és a baba akkor jött amikor eljött az ideje.
Egyeikkel sem volt semmi gond.
Nem kell izgulni, minden rendben lesz! Az idegeskedés többet árt, mint amennyit használnának a teák.
Eleinte próbáltam a homeopátiás kütyüket is de egyiksem használt semmit...
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!