Tapasztalatok a malnalevel teaval kapcsolatban? Homeopatias szuleskonnyito bogyok?
Kinek milyen tapasztalatai vannak ezekkel kapcsolatban? Segitenek? Ki milyen fajta bogyot hasznalt? Mennyit naponta? Ezeket hol lehet beszerezni, es mennyibe kerulnek? Holland and barett nevu boltban kaphato homeopatias bogyokat melyek "konnyitik" a szulest javasolnatok nekem?
Koszonom 37 hkm
38/4 hetes vagyok!
36 betöltött héttől szedem a
cimicifuga 5CH-t 5 golyócska nyelv alatt elszopogatva
Caulophyllum 5CH-t szintén így
Arnica 9CH szintén napi 5
Málnalevél tea 2x naponta 1 bögre
Eddig semmit sem használt,nem puhult,rövidült,nyílt a méhszáj,bár rengeteg jóslóm van.
De azért Én még mindig bízok a pozitív hatásukban! :)
Boldog Baba várást!
Szia!
Én pont úgy szedem mint az utolsó 39+4 hetes vagyok, egy ujjnyira nyitva, a málnalevél teától utána szokott kicsit görcsölni a hasam, de kibírható. Ha megszületik majd kiderül hogy használt e mert az elsőnél nem szedtem semmit 8 óra alatt lett meg a babám, majd most kiderül :) ártani biztos nem árt, és tényleg nem drága dolgok sztem 1500 Ft betakarja az egészet.
en is vegigzongoraztam az osszes homeos cuccot
lehet, hogy a szulest konnyiti, de a vajudast nem :) (12 oran at vajudtam, ebbol 40 perc volt a szules)
a ferjem viccesen mondta, hogy lehet, hogy tenyleg hasznaltak, mert nelkuluk 24 oran at vajudtam volna, hat en jól fenékbepaskoltam :)
malnalevel tea cimiakarmi, kaufilium, es szules utan az arnika volt, plussz meg intimtornat is csinaltam
szerintem alkati kerdes, vagyis minden terhesseg mas, lopikulat sem ertek.. de azert megint szedni fogom, mert mi van ha mégis :)
ezt nem lehet eldonteni, szerintem hogy segit e vagy nem..
ja, sima gyogyszertarban vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!