Lehetséges, hogy a málnalevél tea ennyire előre hozza a PÉ-t? Tapasztalatok a málnalevéllel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Itt a görbém:
Mitől esett most ennyit a hőm? Átlag 30-33 naposak a ciklusaim.
Köszi a válaszokat.
2009. ápr. 6. 13:24
1/4 anonim válasza:
lehet kivételesn a 9. napon van pé-d, bár ha nem régota iszod a teát, sztem nem az hozta elöre...
2/4 anonim válasza:
Nekem az első málnaleveles hónapban 26 napra jött meg.Nagyon meglepődtem mert mindig 30-31 naposak voltak a ciklusaim. Úgyhogy nem is ittam azóta, csak a cickafarkot pé után pedig palástfüvet és azóta beállt 28 napra a ciklusom.
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem úgyan 28 naposak voltak a ciklusaim, de a PÉ a 17. napon volt, ezért ittam a málnalevél teát. A PÉ -t elörébb hozta a 15. napra, de a ciklus hossza továbbra is 28 nap volt.
A leesett hö az jó, jelzi, hogy közeleg a PÉ. De nem kell rögtön arra gondolni, hogy esetleg holnap lesz. Még eltelhet pár nap ilyen alacsony hövel.
4/4 anonim válasza:
Szia!Nekem 2 nappal hozta előre a pé.-t,de ugyanúgy 26 napra jött meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!