Ikres anyukák , 2peteju ikreket várok. Ti hogy szültetek? Természetesen vagy császár? Hányadik hétre születtek?
Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 09:52
1/7 anonim válasza:
Pontosan a betöltött 37. héten, természetesnek indult de az utolsó pillanatban sürgösségi császár lett, mert annak a babának a szívhangja leesett aki másodszorra bújt volna ki. Minden jót! :)
2/7 anonim válasza:
Bár én nem ikreket várok, de mivel kétpetéjű iker vagyok, anyám tapasztalatát tudom leírni neked. Mi a tesómmal 28 évvel ezelőtt természetes úton születtünk 38. hétre. Szóval a természetes út szerintem járható, ha minden rendben van. Persze mostanában vannak kórházak, ahol protokoll szerint pcs van ikrek esetén,úgyhogy érdemes utána kérdezni ott, ahol szülni tervezel, hogy mire készülj.
3/7 A kérdező kommentje:
Szent imrebe a körzetes kórház szerencsére ott tamogatoak
2022. nov. 24. 10:44
4/7 anonim válasza:
Az jó, ha támogatnak. Sok szerencsét a természetes szüléshez 🙂 De azért lélekben készülj arra is, hogy bármi apró komplikáció felmerül, rögtön tolnak majd a műtőbe. Nem tudom, hány hetes vagy,de írd majd meg hogyan alakult végül 🙂
5/7 anonim válasza:
A 34.héten volt császár, beindult a szülés magától, meg már bent feküdtem, így vittek a műtőbe. Az egyik haránt, a másik faros volt egyébként, de én amúgyis programcsászárt akartam.
6/7 anonim válasza:
Császár, 39. héten. Rosszul feküdtek és 41 éves voltam akkor, ezért lett programcsászár.
7/7 anonim válasza:
Császár, MMD ikrek voltak úgyhogy a protokoll szerint betöltött 36 hèt volt a maximum, ameddig húzni lehetett.
Nekem azt mondták amikor befektettek, hogy mindenképp császár lesz, hiába voltak koponyavégűek mindketten.
Aztán mire oda került a sor B baba megfordult medencevégbe és lábbal előre szedték ki.
De ezt tényleg kórháza válogatja, van sok olyan ahol a természetes szülést támogatják ikrek esetében is, én sajnáltam is hogy itt nem így volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!