Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyákdugó távozása után mennyi...

Nyákdugó távozása után mennyi idő volt mire beindult a szülés?

Figyelt kérdés
9-én délben ment el a nyákdugóm, másnap reggel is még volt kis rozsaszínes valami a wc papíron. Éjszaka nem aludtam semmit, bár ugye pont jött a durva szél és hidegfront. Pénteken mentem dokihoz, Ő is mondta, hogy biztosan nyákdugó volt, de még zárt a méhszáj. Baba feje viszont már teljesen lent van. 36hetet töltöttem. Mondta, hogy még azért picike, maradjon bent. Azóta folyton minden jelre már azt hiszem, hogy mindjárt szülni fogok. Nyugtalan lettem, de tudom, hogy akár 2-3 hét is lehet még hátra. 4éve hétfő reggel nyákdugó távozott és másnap megszültem a fiamat, de ott már a 40.hétben voltam.

ma 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:

36.héten ment el nekem is a nyákdugó és a feje is beékelődött.

39+2re szültem

ma 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Az első gyereknél másnap.

Másodiknál gőzöm sincs hol távozott, nem vettem észre. Lefeküdtem aludni, majd pukk és elfolyt a magzatvíz.

ma 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Első gyereknél fogalmam sincs, mikor távozott a nyákdugó, valószínűleg vajúdáskor. Másodiknál akkor távozott, amikor már kezdtek rendszeres fájásaim lenni a szülés napján.
ma 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Első Fiamnál szerdán távozott a nyákdugó, pénteken hazaengedtek a kórházból, hogy ebből semmi nem lesz a hétvégén. Vasárnap reggel hatkor vajúdni kezdtem, majd 16.25-kor megszületett a Fiam. 37 hetes voltam.

A 2. és 3. babámat indították, ott nem volt nyákdugó távozás.

ma 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!