Nyákdugó távozása, 6-7 perces (rendszertelen) fájások szülésre utalhatnak?
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 09:35
1/7 anonim válasza:
Igen!Ha továbbra is folytatódik,akkor elkezdődött.
Nekem is rendszertelennel indult,mivel nagyon szültem volna már 39+6-ra,sétálgattam,cuccot készítettem elő,írtam a fájásokat.Nem indult be túl gyorsan,volt,hogy 12,8,2,6,9 stb perc volt 2 fájás között.Sikerült 2 ujjnyi tágulással bemenni,majd a beöntés után megerősödtek,burokrepesztés és hamar kint volt onnastól kezdve!Remélem tudtam segíteni!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is a 39. hét végén járok. :)
2021. jan. 15. 10:08
3/7 anonim válasza:
Igen. Nekem délelőtt elment a nyákdugó és 15 percenként fájdolgált a hasam, éjfélkor pedig elfolyt a magzatvíz. Oyit kaptam így is.
5/7 A kérdező kommentje:
Gyors szülés volt, 12:30-kor már meg lett a kisfiam. Jól vagyunk, köszönjük az érdeklődést. :)
2021. jan. 15. 17:05
6/7 anonim válasza:
Óh,az igen,gratulálok!!!Akkor jól sejtettem,hogy hamar meglesz!#1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!