Egész napos, rendszertelen hasfeszülés 39 hetesen normális?
Sziasztok! Első babás, 39+3 napos vagyok. Jóslóim voltak már a 35.héttől, de az éjjel egészen mást éreztem. Nagyon feszült a hasam alja, szinte lent a hólyagnál, rendszertelenül, igazából aludni is tudtam, tehát nem volt fájdalmas, csak kellemetlen. Hajnalban távozott a nyákdugó egy része, ezt követte egy kevés barna folyás, majd ez megszűnt. Viszont azóta, tehat hajnal 5 óta 15-30 percenként (változó, nem mondanám rendszeresnek) nagyon belenyilall a méhem aljába, pár mp-re. Ez normális? Vagy menjek kórházba, megnézetni mizu?
Dokit hívtam, azt mondta ne aggódjak, ez még nem vajúdás resze, de a szokott dolgokat csináljam meg: meleg fürdő, pihenjek le, vagy sétálgassak, stb.. Nyilván ha vérzés, vagy bármi más panasz lenne hívjam és go be.
Szóval lehetséges, hogy valóban csak a baba feje "illeszkedik", vagy hasonló, azért fáj?
Nem aggódnék, ha csak párszor jelentkezne, de konkrétan egész nap tart, csak nem rendszeresen.
Köszönöm szépen!
Szerintem a dokidban meg kell bíznod annyira, hogy ha mond valamit, ne kérdezd meg a gyakoris műkörmöst, közgazdászt vagy boltost. :)
Tudom azt fogod írni tapasztalatot akartál, de az orvosod szerintem 500-nál is több tapasztalat alapján mondta amit mondott. Miért nem hiszel neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!