Császármetszés után rendszertelen menstruáció meddig normális?
Figyelt kérdés
A műtét után 5 hétig véreztem, ezután 3 héttel megjött, 25 nappal később újra, és ezután 13n napra megint. Itt tartok most, tegnap kezdtem megint vérezni, nagyon meglepődtem, hisz gyakorlatilag most múlt el az előző. A kalkulátor szerint ovuláció ideje van, talán ez okozhat ilyesmit? Hormonzavar? Kell ettől megijedni, menjek orvoshoz, vagy rendeződik majd? Nem nagy mennyiségű ,(de azért nem is csak barnázás) nem görcsölök.2017. okt. 26. 12:34
1/2 A kérdező kommentje:
6 hétig szoptattam.
2017. okt. 26. 12:36
2/2 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy meddig, de nekem vagy fél évig rendszertelen volt, 28-37 napos ciklusaim voltak aztán beállt 30-32 napra. A 13 napos ciklusban már nem vagyok biztos, én lehet megkérdezném a dokimat biztos ami biztos alapon de szerintem azért nem kell megijedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!