Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rendszertelen menstruáció...

Rendszertelen menstruáció lenne csak?

Figyelt kérdés
Szoptatok még, 3hete késik , 15 hos a babám, teszt negatív, hasonló tapasztalatokat várok , mikor állt be a ciklus?
2016. okt. 25. 20:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Az első szulésemnél fél éves volt a kisfiam mikor megjött, onnantól rendszeres volt a ciklus om .
2016. okt. 25. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Sokminden lehet a háttérben de nekem pl a terhesség előtti szabályos 28 napos ciklusomból 1 évvel a szoptatás elhagyása után lett 30-32 napos, korábban 28-35 napos volt mikor már nem is szoptattam. Másnak meg azonnal beáll. Ez annyira egyéni lehet.

De ha már felmerül a terhesség gyanúja, 2-3 naponta tesztelj azért!

2016. okt. 25. 20:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Tesztelek már 2naponta , múltkor 60napra jott meg...
2016. okt. 25. 20:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Attól félek valami bajom van. Nyilván orvosnal voltam még szoptatok addig arra fogja
2016. okt. 25. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
A szoptatás pedig rendesen bekavar a hormonoknak. Van akinek meg se jön addig amíg szoptat.
2016. okt. 25. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!