Ha anyuka programcsászárt kér, az apának joga van beleszólni ebbe? Vagy jó férjként, ha szereti és tiszteli a feleségét, el kell fogadnia és mellette állnia?
Uniós statisztika szerint
Cipruson, Romániában meg Bulgáriában a legtöbb a császár, míg a legkevesebb Finnországban és Svédországban.
Szerintem nem kell magyarázni hol élnek értelmesebb emberek.
"Vajon egy Beyoncé meg Katalin hercegné stb rosszat akart a gyerekének?"
Igen, ők is biztos valamelyik vidéki, magyar állami kórházban szültek, ahol pl. az epidurális fájdalomcsillapításról, vagy gátvédelemről nem is hallottak. Vagy lehet, hogy epidurált lehet kérni, csak éppen nem biztos, hogy találnak orvost időben, aki be is adná?!
62.
Ha el sem olvasod, vagy nem megy az angol, akkor szólj.
Nem kértek fájdalomcsillapítót.
64-es, leírtuk már. Válts pszichiátert, emeltess a gyógyszeradagodon!
Nem kell itt riogatni mindenkit, közel sem olyan rossz a császár, mint ahogy a te fóbiás természeted megélte.
Nem hiszem, hogy Beyoncé kardoskodna elmebeteg módon a természetes szülés mellett... :)
Az, hogy valaki a császármetszést "élve boncolásnak" fogja fel, bizony komoly problémákra utal. Nem csoda, ha rossz élménynek éli meg, ha már napokkal előtte hisztériásan zokog úgy, hogy pszichiátriával fenyegetik. Nem hinném, hogy egy ilyen nőnek a véleménye lenne releváns ebben a kérdésben.
Én magánban szültem császárral,mert a kórház ahova tartoztam az katasztrófa,ott tényleg ott hagyhatja az ember a fogát a műtőasztalon és magasról tojnak rád. Ezért nagánba mentem. Fél óra alatt megvolt a műtét, előtte remegtem, de ez normális. Katétert nem éreztem,műtét alatt volt hányingerem,de pikk pakk elmúlt. Szerintem nyugtatót kaptam mert túl jól éreztem magam. Férjem bent lehetett és amint negszületett a pici megkapta szőrkontaktra. Műtét után szigorú fekvés volt,de utána egyből szoptathattam.katéter kivételt nem éreztem,igen egyszer összenyomták a méhem és pokoli volt,de inkább ez minthogy újra műtsenek mert bennem marad a vér. Az első felállás durva volt,de utána pattantam és én fürdettem a gyerekem. A magán sokkal jobb volt,férjem akkor jött be amikor akart,legközelebb szintén császár lesz és családi szobára gyűjtünk. Utána gyönyörűen gyógyult a hegem,mai napig nem szeretek hozzáérni,de a császárvonal szerint ez is normális, na igen a császárvonal app miatt jól felkészultem q műtétre és hogy mit kérhetek stb.
Ellenben több ismerősöm az állami kórházban majdnem belehaltak a császárba. Lehet egy császár vagy természetes szülés csodás vagy borzalmas is a lényeg a jó orvos szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!