Ha anyuka programcsászárt kér, az apának joga van beleszólni ebbe? Vagy jó férjként, ha szereti és tiszteli a feleségét, el kell fogadnia és mellette állnia?
Aha, látszik, mennyire magasról tesztek másokra... :)
Menj, szülj egyet gyorsan, hátha attól megnyugszol.
2 császárom volt, a második során derült ki, hogy nagyon durva összenövéseim lettek.
Ha nincs a második műtét, később derül ki, mikor már komolyabb problémát okoz a vastagbelem...
Az orvos szerint évek múltán is gondot okozhat.
A hegem pedig még mindig fáj együttlétekkor.
Ráadásul azért vagyok pipa, mert az első elkerülhető lett volna, ha másnál szülök, csak ennél az orvosnál úgy szülhettem, ha pcsm lesz, mert mást nem vállal.
A második meg már egyértelmű volt.
Ha nem ragaszkodom hozzá, lehet máshogy alakulnak a dolgok.
De hát már késő, hogy mi lett volna ha... Azt ajánlom, mindenki nézzen utána, mert én ezekről nem tudtam.
Aki önként kéri a császárt, ott valami bibi van fejben.
Semmi pozitívuma nincs!!!
Se anyának se a gyereknek
Nekem 4.5 éve volt,de azóta is bánt, az ezerféle problémát miatta meg ne is említsem.
Nemrég volt egyik fb csoportban egy történet, hogy az anyukának a császár hegrn tapadt meg a méhében a masodik (vagy harmadik) terhessége és emiatt meg kellett szakítani a terhességet. Ez komoly életveszélyes állapotot jelent, ha így tapad meg, mivel szét tud nyílni belül a méh és belső vérzést okoz.
Hát nem tudom, ezek után én jobban félek a császártól, mint a természetes szüléstől.
7, a császármetszés egy hajó műtét, orvosi indok esetén van létjogosultsága.
Azt miért nem akarod megmondani, hogy a csonttörésedet karmos lemezzel vagy más módon rakják rendbe? Vagy hogy cystectomia esetén Bricker-hólyagot vagy mást csináljon az orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!