Ha anyuka programcsászárt kér, az apának joga van beleszólni ebbe? Vagy jó férjként, ha szereti és tiszteli a feleségét, el kell fogadnia és mellette állnia?
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy egy nő hogyan szül. A gyerek apjának sem.
Ebben az esetben nem az a kérdés, hogy nekem személy szerint melyik szülési mód a szimpatikusabb, vagy hogy apucinak melyik. Egyedül és kizárólag a nő dönthet erről. A tájékoztatással egyetértek, az információgyűjtéssel és a nő kérdéseire való teljeskörű válaszadással is. Hiszen ezek alapján tud informált döntést hozni. De a döntést ő hozza meg, és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania.
25!
Nem engem kérdeztél, de én pl nő vagyok, sürgősségi császárral szültem anno és egyedülálló anyaként, NULLA segítséggel vittem haza az újszülöttemet. Nem kellett körül ugrálni, megoldatlan egyedül. Mindenki megtudná oldani -nyilván pár extrém esettol eltekintve- csakhát minek, ha van akit lehet ugraltatni.
Nem, nem volt xar. Nem, nem kell senkinek se szenvednie. Elég idős vagyok már ahhoz amúgy, hogy bármiféle probléma vissza koszonjon, eddig nem tette. Nem, nem döglött meg a tehenem.
A kommentem célja az lett volna, hogy picit fogj vissza a minősíthetetlen stilusodon amit a 25.-ik kommentedben megengedél magadnak és gondolkozz el azon, hogy egy kapcsolatban ketten vannak. Ha anyuka úgy dönt, hogy ő a maga kényelmét szem előtt tartva nagy hasi műtétet akar, akkor gondolkodjon el azon, hogy ezt a masik felnek ugyan mennyire kell tolerálnia. Elarulom: semennyire. Ha ő dönthet úgy, hogy csakazertis császár, akkor apuka meg dönthet úgy, hogy oké drágám, majd megoldod egyedül, te akartad ezt.
Úristen 29-es, ez már tényleg a legalja szöveg, ne is haragudj.
Egy "nő" hogy képes ilyet írni egy másik nőnek?
Honnan tudod, miért maradt magára?
Én szégyellem magam az ilyenek helyett is, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!