Ha anyuka programcsászárt kér, az apának joga van beleszólni ebbe? Vagy jó férjként, ha szereti és tiszteli a feleségét, el kell fogadnia és mellette állnia?
A csaszarmetszes konkrétan egy életmentő, nagy hasi műtét, amiről épp nem a nőnek lenne szabad döntenie, hanem az orvosnak.
Amúgy 41, ha a férfi úgy dönt, hogy levagatja a bal lábát, az is ok? Végül is a saját teste, nem?
41...Mert melyik nő végzett ezek közül orvosi egyetemet és tudja eldönteni szakmai szempontból mi a jó? Eszem megáll.. Ez nem egy döntés mert nekem az jobban tetszik vagy szimpibb. EZ EGY ORVOSI KAR által eldöntendő dolog...nem a helyi Évikének a tiszte eldönteni neki indokolt e a császármetszés...
Vagy a fogorvosnak is mondod hogy fúrja ki a fogad vagy mit csináljon vele? Meg a lábműtétet is levezényled? Ő az orvos vagy te? Csináld meg magadnak akkor a császármetszést, ha olyan okos vagy hozzá.
Nekem életmentő császárom volt, mindenkit csak lebeszélek róla, ha nem muszáj.
Engem konkrétan az háborít fel, hogy az orvosok a saját zsebükre csinálnak ebből pénzt.
Például van itt olyan nőgyógyász, akinek az árlistájában a "szülés utáni kontroll" 100 ezer Ft. Ez bújtatva a kért császárt jelenti.
Tehát ő bent a kórházban, az állam pénzén játszik magánkórházasdit, a kórház majd fizeti a műtétet, ő meg elteszi érte a lóvét.
Én is beleestem abba a hibába, hogy annál az orvosnál akartam világra hozni a gyereket, akihez terhesgondozásra jártam, és régebbi családi ismerős.
Ő meg közölte velem a terhesség vége felé, hogy hát ha nem császár, akkor ő nem lesz ott...
Császárért meg fizetnem kellett neki zsebbe...
Már máshogy csinálnám, de akkor nagyon naiv voltam, és nem is jártam utána semminek... Most meg iszom azóta is a levét a hülyeségemnek...
12-es voltam.
De te máris okkal, orvosi indokkal választottad a császárt másodjára.
Érted a különbséget? Nem elsőre mert neked az jobban tetszik..
Két barátnőm is summa cum laudeval végezték el az orvosit (a SOTE-n, szóval nem is Romániában, vagy Szerbiában, ahol 50euroért tied a vizsga). Mind a ketten VÁLASZTOTTAN császármetszéssel szültek. Ennyit erről. 😊
Megfeszülhettek itt, szerencsére akkor is lesz lehetőség arra, hogy egyes helyeken mi, nők választhassunk.
Miért vagytok ennyire idegesek amiatt, mert más nők nem úgy gondolkoznak, mint ti és nem a természet csodájának élik meg az oxigénhiányos gyereket, a hasba könyöklést, meg az összevissza repedést, gátmetszést?
"Nekem a 40. héten harántfekvésben volt a gyerek ezért muszáj volt, de napokig sírtam miatta előtte és utána is, már azt mondták átvisznek a pszichiátriára. Ez nem egy móka, hogy odafekszek magam élve felboncoltatni "
Na mert aki így gondolkozik, viselkedik, annak aztán való a gyerekvállalás, nevelés... Lehet, tényleg nem ártott volna meg neked az a pszichiátria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!