Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kórházi lista: Tényleg kell...

Kórházi lista: Tényleg kell 3-4 db hálóing?

Figyelt kérdés

[link]

Az a terv, hogy az Imrében fogok szülni. Azon már meg sem lepődök, hogy én kell vigyem a wc papírt meg az étkészletet. De van pár pont amit nem értek. Pl. hálóing. Egyszer írja, hogy 2-3 db a kórházi csomagos résznél, aztán utána a szüléshez megint ír egyet. Most akkor hányat vigyek? Nekem nincs egy darab sem, szóval vennem kell. 2 db elég, vagy tényleg kell 3-4? Azt értem, hogy egy esetleg tropa lesz a szülésnél, de a többivel mi történne?

Minek 2 pár papucs?

Minek 1 KARTON ásványvíz? (Én amúgy megiszom a csapvizet.)

Lehet hülye kérdés, de valami pizsama vagy melegítő nadrág nem kell? Napokig hálóingben és köntösben fogok lenni? Mert azért elég rövidek amiket láttam a neten mint szoptatós hálóing. (Soha nem feküdtem még kórházban.)

Nyilván ha kell a két papucs, a 4 hálóing meg a karton víz, akkor beviszem, de így akkora csomagom lesz mint aki 2 hetes nyaralásra megy a Bahamákra.

2022. nov. 20. 20:41
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
82%

Az azért nagyon ritka, hogy valakinek elég legyen egy sima éjszakai betét, úgyhogy ilyesmivel azért ne kísérletezz hiába írta itt valaki, nem az az általános.

Vannak barátnőim akik szültek természetes úton és császárral is, az ő elmondásuk szerint pl császár után sokkal jobban véreztek mint a természetes szülés után.

Én természetes úton szültem, de hát nem mondom, hogy nem lepett meg ami 3 napig folyamatosan dőlt kifele belőlem :D A legjobb ötlet volna a bugyipelenka.

2022. nov. 22. 11:59
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

Sote 1-en sem néztek betétet.

De nekem is rengeteg volt hetekig, a pelenka tényleg jobb.

Úgy kérték pakolni, hogy egy bőrönd és egy kézi táska a legfontosabbakkal. Császár után nekünk levitték a táskáinkat a csecsemős osztályra, a beteghordó. Nem is tudtuk volna vinni.

2022. nov. 22. 12:52
 43/44 anonim ***** válasza:
69%

Én írtam, hogy is… fontos, hogy is.. első nap a tena bugyis is nagyon kell….

..utolsó nap már elég volt nekem, úgy kaptam a szobatárstól.. plusz otthonra lehetett szaladgálni miatta… egyszerűbb készüln8 előre

2022. nov. 22. 14:45
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell cipekedned,akármemnyi.cuccot viszel be az osztály ajtajáig segíthet a férjed párod családtagod bárkid felvinni.

Majd ugyanez lesz hazafelé.

2022. nov. 22. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!