Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kórházi lista: Tényleg kell...

Kórházi lista: Tényleg kell 3-4 db hálóing?

Figyelt kérdés

[link]

Az a terv, hogy az Imrében fogok szülni. Azon már meg sem lepődök, hogy én kell vigyem a wc papírt meg az étkészletet. De van pár pont amit nem értek. Pl. hálóing. Egyszer írja, hogy 2-3 db a kórházi csomagos résznél, aztán utána a szüléshez megint ír egyet. Most akkor hányat vigyek? Nekem nincs egy darab sem, szóval vennem kell. 2 db elég, vagy tényleg kell 3-4? Azt értem, hogy egy esetleg tropa lesz a szülésnél, de a többivel mi történne?

Minek 2 pár papucs?

Minek 1 KARTON ásványvíz? (Én amúgy megiszom a csapvizet.)

Lehet hülye kérdés, de valami pizsama vagy melegítő nadrág nem kell? Napokig hálóingben és köntösben fogok lenni? Mert azért elég rövidek amiket láttam a neten mint szoptatós hálóing. (Soha nem feküdtem még kórházban.)

Nyilván ha kell a két papucs, a 4 hálóing meg a karton víz, akkor beviszem, de így akkora csomagom lesz mint aki 2 hetes nyaralásra megy a Bahamákra.

2022. nov. 20. 20:41
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
95%

Nekem itthonra is két papucsom van, egyik, amelyikbe zuhanyzás után belelépek még vizes lábbal. Aztán mikor megszárítkozom, zoknit húzok, akkor már a szárazba lépek bele. Emiatt más anyagból is van a kettő.

Ott a kórházban akár zuhanyzás közben is rajtad lehet a papucs. Szokták is javasolni, hogy közös zuhanyzófülkékben inkább legyen rajtunk papucs, kisebb az esély így összeszedni lábgombát pl.

2022. nov. 20. 21:23
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy idepofátlankodok, de én is lassan készítem össze a batyumat.

Olvastam egy listán, hogy kell szoptatós melltartó. Ez tényleg kell? Megértem a mindennapokban, de a kórházban is kelleni fog?

2022. nov. 20. 21:24
 13/44 anonim ***** válasza:
69%
A víz meg szintén olyan, hogy ki tudja mennyire tiszta a maga a csap, meg a környéke. Lehet valaki előtted magát a csapot is összefogdosta piszkos kézzel, ahonnan a víz jön ki, sose lehet tudni, vagy csak véletlenül ért hozzá valaki pont ott, te meg akkor ihatnád a bacikkal szennyezett vizet.
2022. nov. 20. 21:25
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

12.

Én pl nem vittem szoptatós melltartót, mert végig melltartó nélkül voltam bent, meg ahogy elnéztem, kb mindenki.

2022. nov. 20. 21:38
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
* vagyis pontosabban vittem, de nem vettem fel
2022. nov. 20. 21:38
 16/44 anonim ***** válasza:
89%

#12-es én vittem de felesleges volt, sőt megvenni sem érdemes addig mert ki tudja mekkora cicikkel távozik az ember :D Nekem ugyan az maradt a méret hiába szoptatok és van rengeteg tejem, barátnőm is szoptat, de szenved a kevés tejjel, mégis ugrott vagy három méretet.

Nekem amúgy egy sportkupakos kulacs hatalmas találmány volt odabent mert rengeteget ittam szoptatás alatt és már fél év eltelt, de még mindig azzal “alszom” :D Könnyebb fél kézzel hozzájutni és nem magadra borítani mint egy sima flakont vagy bögrét/poharat, azt szerintem vigyetek :)

2022. nov. 20. 21:41
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a válaszokat, akkor azt nem készítek be.

A sportkupakos jó ötlet! Én szívószálra gondoltam (ki tudja hogy alakul) de a sportkupakossal tényleg könnyebb inni is.

12-es voltam.

2022. nov. 20. 21:52
 18/44 anonim ***** válasza:
66%

Szülés után csak hálóing lehet, én 5 napot voltam bent, minden nap cseréltem.

Szülés előtt is voltam bent 1 hetet, akkor melegítőben, poloban voltam, de szülés után nem is engedik

2022. nov. 20. 22:16
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a PIC-re kellett bejárni a babához, szoptatós pólót+kényelmes nadrágot vettem föl a szülés utáni naptól. Éjjel a fejéshez praktikus volt a szoptatós hálóing, de a pizsó is jó lett volna. Sok kellett, állandóan ráfolyt a tej és savanyútej-szaga lett. Zsugor víz szerintem nem kell, én is csapvizet ittam, de egy nagy palackod legyen, amit újratölthetsz. Szoptatós melltartó nekem kellett, nagyon folyt a tejem, kellett melltartóbetét is. 2 pár papucs úgy értendő szerintem, hogy az egyikben zuhanyzol, és ne kelljen vizesen fölvenned utána.
2022. nov. 20. 22:25
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 3 hálóing ideális,igen elég sok a cucc de a víz is kell ,wc papír is kell napi 1 tuti főleg ha más is használja ami előfordulhat..

Én még fertőtlenítő sprayt is viszek be mivel mikor szültem a wc vizeből törölte a csempét a néni.:D

2022. nov. 20. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!