Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kórházi csomagba csak a...

Kórházi csomagba csak a hálóing jó?

Figyelt kérdés

Ha egy melegítőnadrágom és egy pólóm van, az is megfelel, vagy kötelező a hálóing? Nincs, és nem akarok ezért venni, főleg, hogy sosem viseltem.

Köszönöm a válaszokat előre is.

30+2 hkm

2013. jún. 24. 10:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nálunk nem kötelező a hálóing én sem azt vittem... (Veszprém) Illetve egyet vittem amit szüléshez fel kellett vennem, de egyébként nem...
2013. jún. 24. 10:37
 2/16 anonim ***** válasza:
42%
nem hiszem hogy frissen szülés után szivesen fogsz hajolgatni a nadrágfelvételhez. A poló meg a szoptatáshoz nem a legideálisabb. Egyébként fillérekért is lehet hálóinget venni.
 3/16 anonim ***** válasza:
Ezt az adott kórházban kell megkérdezni, mert van, ahol ragaszkodnak hozzá, van, ahol meg simán lehetsz abban, ami neked tetszik.
 4/16 anonim ***** válasza:

Bp ÁEK, én vittem hálóinget és pizsamát is. A hálóinget kellett használnom a szülésnél (nem adtak kórházit), viszont utána csak pizsamában voltam. A pizsi olyan elöl 3-4 gombos volt, úgyhogy nem volt gond a szoptatás sem.

Azt esetleg érdemes megkérdezned, hogy a szüléshez adnak-e, mert ha igen, akkor elég lesz a naci-póló.

2013. jún. 24. 10:40
 5/16 anonim ***** válasza:
nekem szuleshez adtak zold ruhat, es nadragos-polos pizsit vittem. tettem be haloinget is,mert bizony eleg surun kellett hazakuldenem oket mosni. utolso 2 nap mar szabadido also es egy lenge polo volt rajtam.
2013. jún. 24. 10:45
 6/16 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá a kórházban,vagy azoktól akik ott szültek már, mert van ahol nem engednek pizsiben lenni. Első nap viszont biztosan kényelmesebb egy hálóing, meg ha esetleg gond lenne, azt könnyebben lehámozzák rólad. Viszont a többin szerintem simán oké lehet. Pólóból olyat vigyél, ami elöl gombos.
2013. jún. 24. 10:55
 7/16 anonim ***** válasza:

Bp. Szent Imre: nem adnak ruhát sem szüléshez sem utána, abban vagy, amiben jól esik.

Én nem szeretek hálóingben lenni, úgyhogy én rövidnadrág-pólóban voltam mindig (miért nem kényelmes? felhúzom és szoptatok, nekem kényelmes, én a gombokkal utálok vesződni...)

Éjszaka voltam csak pizsamában, de abból is nadrág+felsőben.

Kérdezd meg, ahol szülni fogsz, hogy mi a menet, mert épp itt a GYK-n olvastam már azt is, hogy vannak helyek ahol még bugyit is tilos venni. (Brrr.)

2013. jún. 24. 11:57
 8/16 anonim ***** válasza:

Szülésre hálóing.

De utána melegítőnaci tökéletes.

Januárban szültem és csak hálóinget vittem. Én és még 1 (EGY!!!!) anyuka volt csak hálóingben, a többiek melegítőnadrág - póló - ban.

Szülésre azért, mert csak felhúzzák, amikor kell és ennyi. Naciban nem tudsz szülni :) Bár ha a pólód hosszú, az is jó. :)

2013. jún. 24. 14:45
 9/16 anonim ***** válasza:

Aludni hálóinget használok, de csak aludni, nappal melegítő és póló volt rajtam a khban.

Aki azt írta szoptatni pólóban az mégis miben van úgy 16hónapig, nagyon kényelmes, helyes cicielőkapós pólókat lehet beszerezni.

És a nadrágot se több felvenni, mint a bugyit, ami szülés után kell amúgy is.

2013. jún. 24. 16:55
 10/16 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem kötelező volt a hálóing szüléshez is és utána is a szoptatás miatt. Sajátot nem lehetett felvenni, csak kórházit. Minden reggel kaptunk tisztát, ha nagy baleset érte (vér, tej) akkor soron kívül is kicserélték, de ettől reggel ugyan úgy kaptam a tisztát. A szobatársam hozatott be a férjével egy pántos rövid ruhácska szerűt, hogy ő abban lesz, és a főorvos úgy lecseszte, hogy nem divatbemutató, tessék visszavenni a hálóinget, csak abban lehet lenni.
2013. jún. 24. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!