Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kórházi csomagba csak a...

Kórházi csomagba csak a hálóing jó?

Figyelt kérdés

Ha egy melegítőnadrágom és egy pólóm van, az is megfelel, vagy kötelező a hálóing? Nincs, és nem akarok ezért venni, főleg, hogy sosem viseltem.

Köszönöm a válaszokat előre is.

30+2 hkm

2013. jún. 24. 10:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kisvárdán pl kórházi hálóingben kell szülni és a bent töltött napokra is adnak hálóinget.

De pl kínaiban tudsz venni 1500-ért

2013. jún. 24. 22:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia júniusba szültem az első lányom, 2 éve, akkor hálóinget használtam, nem szeretem de kötelező volt időn decemberbe születik a második babó, most pozsamát fogok bevinni, szülésre persze hálóinget, de utána pizsamába leszek husszú újjú és elő gombos könnyű lesz benne szoptatni.
2013. jún. 25. 08:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor mindenképpen viszek be hálóinget is.
2013. jún. 25. 09:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Amit baromira utáltam a hálóingben, az az volt, hogy akárhogy próbáltam lefeküdni, 2 perc múlva már a nyakamban volt az egész, és kilátszott a bugyim. Ez mondjuk nem olyan vicces, ha épp ott vannak a szobatársnál a látogatók. Betakarózni 30 fokban meg ugye nem kellemes. Nappalra melegítőre szavazok, éjjelre pizsi, szüléshez meg hálóing, lehetőleg kórházi, vérezze össze az a sajátját, akinek két anyja van.
2013. jún. 25. 09:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló!

Ezért jó,hogy egyes kórházakban a kórterembe nem mehet be látogató.

2013. jún. 26. 23:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Na igen, vagy legalább eszünkbe juthatott volna, hogy a folyosón a társalgó részen is lehet a látogatókkal beszélgetni.
2013. jún. 27. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!