Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után milyen hálóruha...

Szülés után milyen hálóruha ajánlott? Hálóing vagy pizsama?

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél azt olvasom, hogy hálóingben voltak. Én meg vettem egy gombolhatós pólós rövidnadrágos pizsamát. Most hülyeség volt? Vegyek inkább hálóinget? :(
2013. jún. 13. 10:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség, de talán egyszerűbb a hálóing.

Nekem a nővérkék nézték a gátsebet, ezt egyszerűbb volt hálóingben, de egy rövidnadrágos pizsama is jó, ha abban jobban érzed magad.:)

2013. jún. 13. 10:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt hálóingem is és pizsamám is. Mondjuk én császáros voltam, nekem nem nézték a gátsebet...Én pizsamában sokkal jobban éreztem magam, a hálóinget kb. 1x vettem fel.
2013. jún. 13. 10:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy hallottam, hogy ha kérek akkor adnak a kórházban is hálóinget, csak én valahogy az a nadrágos típus vagyok, a hálóing folyton felcsúszik, stb. Lehet, hogy este felveszem a hálóinget, ha meg jönnek látogatók vagy napközben a nadrágosat..
2013. jún. 13. 10:27
 4/14 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy hogy fogod magad érezni. Ha gyenge vagy, esetleg volt vmi komplikáció a szülésnél, biztosan előnyös egy hálóing, azt könnyebben lehámozzák rólad, ha valami gond van.

Viszont, én 4 napot töltöttem kórházban hálóingben. Borzalom. Komolyan, iszonyat topisnak éreztem magam. Szóval sztem készülj éjszakára hálóinggel, utolsó napokon akár pizsi, meg mondjuk nappalra egy mackóval.

2013. jún. 13. 10:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Még vmi, hüvelyi szülésem volt, de a gátsebet csak a dokim nézte hazaindulás napján. Addig annyi volt minden nap a vizit, hogy "na kismamák, jól vannak?" Meg kaptunk egy lázmérőt.
2013. jún. 13. 10:29
 6/14 anonim ***** válasza:
én enyhén szólva sem szeretem a hálóinget, pizsiben voltam. Doki nézte csak a sebet, de az már a hazajövetel napján volt csak, úgyhogy ilyen szempontból mindegy volt.
2013. jún. 13. 10:46
 7/14 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem a hálóinget, csak a pizsamát, van egy pár kismama szoptatós pizsamám. De a kórházban nekem kényelmesebb volt a hálóing. Most megint megyek szülni, csak hálóinget vettem a kórházba.

Amúgy nem fontos drága szoptatós hálóinget venni, elég a sima is, aminek könnyen el tudod húzni az elejét.

2013. jún. 13. 11:08
 8/14 anonim ***** válasza:
rajtam csak a szülésnél volt háloing meg az első nap aztán kigombolos rövid pizsi
2013. jún. 13. 11:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Januárban szültem.

Szülésnél volt rajtam hálóing, meg utána végig, de rajtam kívül még 1 anyuka volt hálóingben, a többiek nem.

Elég kellemetlenül éreztem magam, ott vonulgattam a csúnya hálóingemben, a többiek meg póló, cicanaci, vagy melegítő.

Barátnőm februárban szült, ő is ugyanezt tapasztalta.

Szerintem elég szülésnél viselned a hálóinget.

Ja és gátmetszésem volt, de senki nem nézte meg. Csak annyit kérdeztek viziten mindenkitől, hogy jól vagyunk-e.

2013. jún. 13. 13:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem se nézegette senki a gátmetszés sebet, én hálóingben voltam, de nekem nem esett volna jól sztem a pizsi, mert azt nem tudtam volna előre belőni, hogy mennyire lesz nagy a hasam, mekkora derekú kell. Én azt gondolom, mindenki abban legyen, amiben legjobban érzi magát, ha te inkább pizsis vagy, akkor pizsi, nem volt hülyeség.
2013. jún. 13. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!