Szülés után milyen hálóruha ajánlott? Hálóing vagy pizsama?
Figyelt kérdés
Sok kérdésnél azt olvasom, hogy hálóingben voltak. Én meg vettem egy gombolhatós pólós rövidnadrágos pizsamát. Most hülyeség volt? Vegyek inkább hálóinget? :(2013. jún. 13. 10:14
11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem veszek azért egy hálóinget is, de lehet akkor viszek be valamiféle melegítőnacit.. Jaj remélem nálunk sem lesz vizit, szégyenlős vagyok nem szeretem az ilyen dolgokat.. :(
2013. jún. 13. 14:12
12/14 anonim válasza:
Vegyél 1 hálóinget is :) Nekem császár lett a vége, és napokig nadrágot sem tudtam húzni a heg miatt! Még a bugyik is folyton zavartak, nyomták, stb... Én is pizsit vittem be, úgy hozattam hálóingeket másnap!
13/14 anonim válasza:
1-es vagyok.
Ezek szerint ahány ház annyi szokás.:) Én fél éve szültem mindennap megnézték a gátsebem, a doki csak az utolsó nap.
Vizit is mindennap volt. Nálunk mindenki hálóingben volt, egyik anyuka húzott egyszer nadrágot mert fázott, de elég furcsán néztek rá.:) Én is pizsis vagyok egyébként, de nekem ott sokkal jobb volt a hálóing.:)
Vigyél mindkettőt, és majd öltözöl a helyi "divat" szerint.:)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. jún. 14. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!