Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kórházi lista: Tényleg kell...

Kórházi lista: Tényleg kell 3-4 db hálóing?

Figyelt kérdés

[link]

Az a terv, hogy az Imrében fogok szülni. Azon már meg sem lepődök, hogy én kell vigyem a wc papírt meg az étkészletet. De van pár pont amit nem értek. Pl. hálóing. Egyszer írja, hogy 2-3 db a kórházi csomagos résznél, aztán utána a szüléshez megint ír egyet. Most akkor hányat vigyek? Nekem nincs egy darab sem, szóval vennem kell. 2 db elég, vagy tényleg kell 3-4? Azt értem, hogy egy esetleg tropa lesz a szülésnél, de a többivel mi történne?

Minek 2 pár papucs?

Minek 1 KARTON ásványvíz? (Én amúgy megiszom a csapvizet.)

Lehet hülye kérdés, de valami pizsama vagy melegítő nadrág nem kell? Napokig hálóingben és köntösben fogok lenni? Mert azért elég rövidek amiket láttam a neten mint szoptatós hálóing. (Soha nem feküdtem még kórházban.)

Nyilván ha kell a két papucs, a 4 hálóing meg a karton víz, akkor beviszem, de így akkora csomagom lesz mint aki 2 hetes nyaralásra megy a Bahamákra.

2022. nov. 20. 20:41
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
92%

Én nem vettem szoptatós, sőt semmilyen hálóinget mert nem hordok egyébként sem. Leggings+póló sokkal kényelmesebben volt. És felőlem fejre is állhatnak, akkor is abban a ruhában vagyok amiben szeretnék.

Szülésre kell egyedül ha nem ad a kórház, de oda is elég bőven turiból vagy adományboltból venni

2022. nov. 21. 05:29
 22/44 anonim ***** válasza:
90%

12-14

Ha hamarabb beindulna tejed, vagy tovább kell maradni, vag nagy a melled, akkor nem árt ha van..

De nekem erre a szoptattóstrikó szuper volt.

Nem rudom azóta újítottak-e

Imrében a tus egyben van a wc-vel.

Értsd: nincs fülke, csak a padlón összefolyó..

2 szobra 1 mosdó.

Csap van a szobában.

Ha nehezemmmozogsz, vagy éjjel, akkor kevés a pohár.

Szóval nem

Is annyira a víz, hanem a flakon kell.

( szoptatás alatt általábam vattát köptem..3-4 l vizet ittam)

Ha látod a vizet elfogy, ha tölteni kell, akkor nem iszol eleget.

Tapasztalat.

Hálóingre visszatérve, ha abban szeretnél nappal lenni, akkor a 4 is kevés lehet akàr.

Ami jó a wc-re kész papírülőke.

Tényleg tena bugyit javaslok, amit îrnak.

2022. nov. 21. 05:38
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Én napi 2 hálóinget izzadtam csatakosra tavaly ilyenkor, és ez kb egy hétig tartott.

Karton víz helyett vízszűrős kulacsot vittem, áldottam magam miatta, mert császárosként sokkal könnyebb volt így.

A bugyipelenka is jó dolog, sokkal kényelmesebb, mint a bugyi betéttel.

2022. nov. 21. 08:07
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Mindent leírtak előttem, egyet tennék hozzá. Olvasom, hogy hátizsákot veszel, NE! Nincs gurulós bőröndötök? Vagy kölcsönkérni?

Én is hátizsákot vittem először, hát nagy hiba volt. Dög nehéz volt, alig bírtam volna felemelni, mivel császáros voltam, így nem is szabad. Gurulós bőrönd a legjobb szerintem.

2022. nov. 21. 12:37
 25/44 anonim ***** válasza:
66%
Ezek közül csak a víznek van számottevö súlya.
2022. nov. 21. 13:55
 26/44 anonim ***** válasza:
53%
Elég retek lesz valószínűleg minden, úgyhogy az ásványvíz tényleg gusztusosabb. Vigyél fertőtlenítő kendőt,gélt. Én könyörögtem,hogy hozzon a férjem leggingset, a szüléshez pont elég volt a hálóing. A franc se rohangált volna köntösben meg hálóingben, attól csak szarabbul érzem magamat. Vigyél könyvet, rejtvényt, sminkcuccot vagy valamit is, mert baromi unalmas lesz. Oké, kell pelenkázni meg etetni, de azért ez nem egész napos program. Én halálra untam magamat. Vigyél fülhallgatót is h tudj zenét hallgatni, ne a szobatársaidat kelljen,ahogy éjjel-nappal a mellük és p.nájuk aktuális állapotáról osztanak meg infókat.
2022. nov. 21. 19:07
 27/44 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagy semmi, előző! :D

Más anyuka le se tudja venni a szemét a gyerekéről, úgy csodálja, akkor is, ha nem csinál semmit, csak alszik. Te meg unatkoztál...

2022. nov. 21. 19:31
 28/44 anonim ***** válasza:
69%
Én is csodáltam eleget, de nem napi 24 órát. Zenehallgatás közben is lehet csodálni és olvasni is tudsz ugy h rajtad van. Azért mert gyereked van,még a felnőtt agyi szükségleteid megmaradnak jó esetben.
2022. nov. 21. 19:36
 29/44 anonim ***** válasza:
20%
Nekem tetszik a 26 hozzáállása.
2022. nov. 21. 21:32
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy minden drogériának van sajátmárkás “tena bugyija”.
2022. nov. 21. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!