Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kórházi lista: Tényleg kell...

Kórházi lista: Tényleg kell 3-4 db hálóing?

Figyelt kérdés

[link]

Az a terv, hogy az Imrében fogok szülni. Azon már meg sem lepődök, hogy én kell vigyem a wc papírt meg az étkészletet. De van pár pont amit nem értek. Pl. hálóing. Egyszer írja, hogy 2-3 db a kórházi csomagos résznél, aztán utána a szüléshez megint ír egyet. Most akkor hányat vigyek? Nekem nincs egy darab sem, szóval vennem kell. 2 db elég, vagy tényleg kell 3-4? Azt értem, hogy egy esetleg tropa lesz a szülésnél, de a többivel mi történne?

Minek 2 pár papucs?

Minek 1 KARTON ásványvíz? (Én amúgy megiszom a csapvizet.)

Lehet hülye kérdés, de valami pizsama vagy melegítő nadrág nem kell? Napokig hálóingben és köntösben fogok lenni? Mert azért elég rövidek amiket láttam a neten mint szoptatós hálóing. (Soha nem feküdtem még kórházban.)

Nyilván ha kell a két papucs, a 4 hálóing meg a karton víz, akkor beviszem, de így akkora csomagom lesz mint aki 2 hetes nyaralásra megy a Bahamákra.

2022. nov. 20. 20:41
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
A DM "bugyi" is nagyon jó, én azt vettem, plusz vettem bele vastag inkontinencia betétet (szintén dm), és így nem kellett mindig azonnal a bugyit cserélni, hanem a betétet csak.
2022. nov. 21. 21:50
 32/44 A kérdező kommentje:

Köszi a többi választ is!

Elgondolkodok akkor a bőröndön, csak nem akartam azzal menni, mert gondoltam ha lépcsőzni kéne, egy sporttáskát könnyebben viszek. De mondjuk persze van lift is egy kórházban.

Fülhallgató, telefon mindenképp lesz nálam. Vettem ma 2 szoptatós hálóinget is (több nem volt a méretemben), 9000 valamennyit fizettem érte, pedig a piacos kínainál vettem... Mindegy, ez van sajnos. De akkor rakok be valami kényelmes nadrágot is.

Bugyipelenkát is fogok beszerezni, több helyen írták, hogy praktikusabb mint a betét.

2022. nov. 21. 21:56
 33/44 anonim ***** válasza:
23%
Nekem bőven elég volt a sima éjszakai betét, pedig úgy éreztem,hogy egy kráter lett rajtam. Abból is talán 2 db telt meg csak. Szülés után 1 nappal meg fogják nézni, mennyire vérzel. Nekem baromi megalázó volt a betétet mutogatni. A bugyipelenka meg rosszabb lett volna.
2022. nov. 21. 22:10
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Fura, itt senkinek nem nézték a bugyiját.
2022. nov. 21. 22:13
 35/44 anonim ***** válasza:
59%
Nekem bejött az orvos, nem akartam megmutatni, és azt mondta, muszáj látnia mert az ő felelőssége,hogy tényleg elállt-e. Ez 6 éve volt. Iszonyú megalázó volt. Ha mással ezt nem csinálják, így utólag még megalázóbb (köszi)
2022. nov. 21. 22:43
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Én természetesen szültem, nekem nem nézték egyszer sem, de mellettem a császáros anyukának meg pl igen. Ez változó szerintem.
2022. nov. 21. 23:42
 37/44 anonim ***** válasza:
88%
#34 Akkor ha én is ott szülök, akkor ma nem írogatnék itt, mert nekem nem állt el… pontosabban újraindult a vérzés és hiába mondogattam a dolgozóknak, hogy zubog belőlem a folyadék, leszereltek azzal, hogy az normális… és már majdnem kivéreztem, mire eszébe jutott valakinek felemelni a takarót…
2022. nov. 21. 23:44
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Én pécsen szültem, nem kellett mutogatni a betétet.

A vérzés erősségét még az őrzőben figyelték, utána senki.

Max a vizsgálat során pillanthattak rá, de nekem nem tűnt fel.

2022. nov. 22. 09:27
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 táskát javasoltak( Imrés szülésznő)

1 kicsit a vajúdóba

1 kicsi a babanak( ez beleférhet a tiedbe is akár)

1 nagy gurulós neked

Én gurulós sporttáskát választottam.

Lifttel mentünk, amúgy sem én cipeltem.

A vajúdósba azonnal hazaküldtem azt, ami nem kellett, összepiszkoltam ( szülőshálóing, amibe bementem -szivárgott a magzatvíz útközben, törölköző, stb)

Így egy kézipoggyászom és a gurulósom volt, ami maradt. Azért a betet-pelenka wcpapîr kombó sok helyet foglal, csak nem nehéz.

2022. nov. 22. 11:00
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Bármibe is pakolsz, a szülés utáni első zuhanyzáshoz szükséges dolgokat rendezd egy szatyorban a táska tetejére. Így sokkal egyszerűbb, ha segítségre szorulsz, csak annyit mondani, hogy a fehér szatyorban vannak a cuccok (hálóing, bugyi-betét/pelenka, papucs, törölközők (a vér miatt nem árt kettő), tusfürdő)
2022. nov. 22. 11:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!