Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szoptatós hálóing, eldobható...

Szoptatós hálóing, eldobható bugyi, kellenek a kórházi csomagba, érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 14:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az eldobós bugyi nekem nagyon jó volt, mert csak kidobtam,ha olyan lett, nem mostam ki, meg nem tároltam a szennyes közt. Hálóingem sima volt,nem vettem csak ezért szoptatósat. Lehúztam a pántját.. inkább melltartót vegyél lecsatolhatóst!
2015. júl. 1. 15:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Én hálóinget nem vettem... felhúztam a pólót és kész de én amúgy is utálom a hálóinget úgyh rövid naciban és pólóban voltam. Eldobható bugyit vettem de ahhoz h ne csúszkáljon, ne olyan laza legyen én még egy sima bugyit is vettem rá, de pl én annyira kicsit véreztem h az a betét elég volt mensire is használtam ahhoz igazán nem is kellett volna az eldobható bugyi.
2015. júl. 1. 15:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem jól jött a szoptatós hálóing, a kínaiban vettem egy szépet (nem gagyit) 3000ft-ért, meg a Bonprix.hu-n vettem egyet szintén 3000ft körül. Mondjuk én nem szoptattam sokáig, de ha szoptattam volna akkor otthon is jó lett volna még jó ideig.

Az eldobható bugyi tök felesleges, a kínaiban vettem pamut nagymama bugyikat, abból is a fiatalosabbat (találtam pillangósat :) ), 5darabot kb 1000-1500ft-ért. Jó volt a kórházban meg utána otthon is. Sőt, fél évig nem tudtam még tampont használni így a betéthez később megint csak jó volt...

Amelyik nagyon foltos lett azt kidobtam, de tökéletesen lehetett őket folt tisztítózni is.

2015. júl. 1. 15:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Mivel nem volt kifejezett hálóingem így azt vettem.

Az eldobható bugyi pedig a legjobb. Èn a molimed pants eldobható bugyiját vettem, ebbe benne van a betèt ha cserèltem akkor az egèszet kidobtam ès nem kellett külön bugyit mosni ami vères stb stb. 4000ft volt házhozszállítással együtt ès 10 darabos.

2015. júl. 1. 15:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem hálóinget érdemes, császársebbel rövidnadrágot felhúzni nem nagy élmény.

Az eldobható bugyi szerintem felesleges, én kínaiban veettem 5 dbot 1000 forintért, de azt is alig használtam, felnőtt pelenkában voltam - azt viszont érdemes venni.

2015. júl. 1. 15:18
 6/12 A kérdező kommentje:

Én ilyen 5 db-os eldobható bugyit néztem, 660 FT-ért. Valaki ismeri ezeket?

[link]

2015. júl. 1. 15:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Én még nem szültem meg, elvileg jövő héten fogok, csak az eldobható bugyira mondanám, hogy ha vékony vagy, gondold meg... rám akkora az M-es, hogy kétszer beleférnék, pedig sima bugyiból már kicsit szorosak az S-es bugyijaim. De még az S-es eldobható is annyira nagy, laza, hogy nem tart semmit. Megvettem, mert jó ötletnek tartottam én is, itthon gondoltam kipróbálom, de így jártam vele, nem lesz jó semmire, de legalább nem volt egy nagy összeg :)
2015. júl. 1. 16:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Hálóinget vettem elölgombost az itthon is tökéletes volt mert akkor hideg volt de ilyen melegben elég a pántos.

Bugyi helyett én bugyipelenkát vettem/tena/ hát az megérte az árát.Míg mki más átázott mert elmozdult a betéte nekem semmi nem volt.2 db/per nap elég volt 1 nappal egy estére. vagyis 6 db kellett haza terhes bugyi és éjszakai betéttel jöttem

2015. júl. 1. 17:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Felesleges ez az eldobható bugyi. Felnőttpelenkát vegyél mindenképp.
2015. júl. 1. 17:43
 10/12 Julie S ***** válasza:
Én egyiket sem vettem/vittem és egyik sem hiányzott.
2015. júl. 1. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!