Szoptatós hálóing, eldobható bugyi, kellenek a kórházi csomagba, érdemes megvenni?
Nekem jól jött a szoptatós hálóing, a kínaiban vettem egy szépet (nem gagyit) 3000ft-ért, meg a Bonprix.hu-n vettem egyet szintén 3000ft körül. Mondjuk én nem szoptattam sokáig, de ha szoptattam volna akkor otthon is jó lett volna még jó ideig.
Az eldobható bugyi tök felesleges, a kínaiban vettem pamut nagymama bugyikat, abból is a fiatalosabbat (találtam pillangósat :) ), 5darabot kb 1000-1500ft-ért. Jó volt a kórházban meg utána otthon is. Sőt, fél évig nem tudtam még tampont használni így a betéthez később megint csak jó volt...
Amelyik nagyon foltos lett azt kidobtam, de tökéletesen lehetett őket folt tisztítózni is.
Mivel nem volt kifejezett hálóingem így azt vettem.
Az eldobható bugyi pedig a legjobb. Èn a molimed pants eldobható bugyiját vettem, ebbe benne van a betèt ha cserèltem akkor az egèszet kidobtam ès nem kellett külön bugyit mosni ami vères stb stb. 4000ft volt házhozszállítással együtt ès 10 darabos.
Szerintem hálóinget érdemes, császársebbel rövidnadrágot felhúzni nem nagy élmény.
Az eldobható bugyi szerintem felesleges, én kínaiban veettem 5 dbot 1000 forintért, de azt is alig használtam, felnőtt pelenkában voltam - azt viszont érdemes venni.
Hálóinget vettem elölgombost az itthon is tökéletes volt mert akkor hideg volt de ilyen melegben elég a pántos.
Bugyi helyett én bugyipelenkát vettem/tena/ hát az megérte az árát.Míg mki más átázott mert elmozdult a betéte nekem semmi nem volt.2 db/per nap elég volt 1 nappal egy estére. vagyis 6 db kellett haza terhes bugyi és éjszakai betéttel jöttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!