Hasznat vettetek az eldobhato/halos bugyinak a korhazban? Erdemes venni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 11:46
1/15 anonim válasza:
A hálós bugyi nagyon jó volt,kényelmes,kimosni 1 perc volt és hamar száradt.
2/15 katalin79 válasza:
szia én is azt vittem magammal tennát, zuhanyozáskor csak átmostam ,könnyü kimosni és hamar szárad,nagyon kényelmes és jól tartotta a betétet
3/15 anonim válasza:
Igen, tena volt nekem is, de én nem mostam, hanem kuka :-)
4/15 anonim válasza:
Igen, nagyon hasznos volt. Nekem eldobható volt.
5/15 A kérdező kommentje:
Hm, akkor veszek. Eddig nem ereztem iranta az ellenallhatatlan vagyat... :-) koszi
2013. szept. 12. 12:48
6/15 anonim válasza:
Nagyon hülyén néz ki az eldobható, de én is olyat használtam. Még a doki is mondta, hogy egy ideig még ilyet használjak, mert nagyon jól szellőzik. Az enyém nem lett véres soha, mert gyakran cseréltem betétet, de az anyaga miatt mindenképp hasznos.
7/15 anonim válasza:
Szia, én is használtam, ilyet, és ezt is ajánlom, mert sokkal jobban tartja a betétet, mint egy bugyi formájú. Én 3 csomaggal vittem be, szerintem tök olcsó, én is volt, hogy kimostam, hogy nehogy kevés legyen, ha véletlenül baleset lenne, de végülis mikor jöttem haza kidobtam...
Szerintem nagyon klassz kis találmány:
8/15 anonim válasza:
Én vagyok itt az egyetlen, aki nem bírta magán elviselni? Vittem be én is, 1-et elhasználtam, a többi azóta is megvan. Én sima kínais pamut bugyit használtam, tökéletes volt. Szerintem alapvetően nem rossz dolog, maximum nem használod fel, ha nem jó.
9/15 anonim válasza:
Eldobhatósat vegyél,nem kell mosni. Nekem is nagy hasznomra volt!!
10/15 A kérdező kommentje:
Akkor mar csak az a kerdesem, h dm-ben vagy patikaban keressem? (esetleg brendonban?)
2013. szept. 12. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!