Hasznat vettetek az eldobhato/halos bugyinak a korhazban? Erdemes venni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 11:46
11/15 anonim válasza:
Tenafixet én patikában vettem, de nagyon változó az ára. Egyikben 300 ft körül vettem és mivel úgy gondoltam kéne még, ezért vettem egy másikban is egy csomaggal, ott 900 ft volt!!! (2 db van egy csomagban)
12/15 anonim válasza:
ÉN a dm-ben vettem és seperc alatt kimostam, mire újra cseréltem betétet+bugyit, száraz volt. Így az 5 db-os doboz bőven elég volt.
13/15 anonim válasza:
2 gyereket szültem, de még csak nem is hallottam ilyenről.
14/15 anonim válasza:
Patikában vettem tenát, 300 Ft volt 2 db. A DM-ben sima bugyi fazonút találtam, itthon felpróbáltam, de az nekem nem lesz jó, semmit nem fog tartani, mert lötyög :( A kórházba beviszem, hátha vkinek jó lesz, jobb híján.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mentek a kezek! ;-)
2013. szept. 13. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!