Császármetszés után nektek mi volt kényelmes a kórházban?
Nekem a hálóing volt csak kényelmes. Direkt erre vettem, de kaptam is családon belül kölcsön, mert tudják, hogy utálom.
De a nadrág még jó ideig zavaró volt nagyon.
Magyarországon köldökig nyitott, elvileg gombos, de jó, ha 2 gomb van a kórházi hálóingeken. Már többször is voltam kórházban ilyen-olyan műtétekkel, de az első tisztálkodás után mindig sajátot vettem. Bár lehet kerítenek új tisztát, ha látják, hogy nincs, de szerintem ne legyél erre utalva.
Ja, és hasi műtét után ne akarj nadrágot! ;)
Csakis a hálóing. Rajtam eleve borzasztóan áll az ilyesmi, de akkoriban nagyon nem érdekelt.
Miért fontos, hogy csinos legyél? Miniszoknya... na ugyanmár. Kibírod azt a pár napot, kutya sem érdekli hogy fogsz kinézni.
Én hálóingben aludtam, napközben melegítő naci és póló.
Éjszaka a szobatársam miatt alig kapcsoltam villanyt. A wc-n egyszerűbb volt a nyakamig húzni, mint akrobatikázni, hogy ne érjen a nadrágom semmihez.
Napközben viszont zavart volna, hogy abban vagyok amiben alszom.
A vágást nem zavarta a nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!