VBAC tapasztalatokat írnátok? Sikerest és sikertelent is.
Figyelt kérdés
Az egész sztori érdekelne. Nagyon szeretném, és érdekel, másnál milyen volt, hogy zajlott, mennyi segítséget kapott.2018. okt. 29. 19:01
1/2 anonim válasza:
Még csak készülök rá, de Facebookon a legnagyobb VBAC csoportban rengeteg szülédtörténet van, nagyon szeretem olvasni és rengeteget tanulni belőlük. 😊 Hajrá!
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én is ajánlom a fb csoportot!
A mi történetünk röviden:
Éjfél körül folyt el a magzatvíz, kb 2-re értünk a kórházba. Reggel 6-kor indult be igazán a buli, akkor már fájt. Sokat voltam meleg zuhany alatt. A dokim kb 11-re ért be akkor ő azt mondta 2 ujjnyira vagyok kitágulva. Itt lélekben feladtam kértem a műtétet. Szerencsére nem engedelmeskedett a dokim, mert innen kb 3 óra múlva kezünkben tarthattuk a fiunkat :)
Rövid ideig kaptam kis oxitocint, akkor még egyszer kértem a császárt, de onnantól, hogy azt mondták nyomhatok nem fájt semmi! Inkább 1000 ilyen szülés, mint még egy császár! Nekem a felépülés is sokkal könnyebb volt. A szülésznőnk támogatása nagyon sokat jelentett már a felkészülésnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!