Váci kórház szülészetéről tudnátok friss tapasztalatokat írni? Melyik orvost ajánljátok? Szaniszló, Bényi, Kondér? Esetleg más? Milyenek a szülésznők, csecsemős nővérek?
Decemberben szültem Vácon, fogadott doki nélkül, ráadásul túlhordás miatt befektettek korábban, egy hetet üdültem, minden dokival és szülésznővel találkoztam... 😊
Maga az osztály viszonylag új, tisztaság van, színesek a falak, nem rossz érzés ott lenni. 4 ágyas szobák vannak, ezekhez jár 1-1 fürdő. Nincs kimondva, de láthatóan figyelnek az elhelyezésnél származásra, szokásokra... Szóval dohányosok, kisebbség nem igazán vegyül.
Én Szabiszlóhoz jártam, őt nagyon szeretem és a keze is ügyes, sosem fájt semmi. Bényi lett a szívem csücske személyiségileg, de ő sajnos kifejezetten fájdalmasan vizsgált többször is, és másoktól is ezt hallottam. Végül Pap doktor úrnál szültem, ő az a tipikus elvont, de igazából marha jópofa pasas. Alapvetően mindenki kedves volt és figyelmes, pedig tudták, hogy nem kapnak egy fillért sem. A szülésznők közt 1 volt, aki az nst-k során nem volt szimpi, a többiek mind kedvesek, és az osztályon a nővérek is. Ami szerintem probléma, az a csecsemős nővér brigád, velük rossz tapasztalataim vannak. A babák amúgy végig az anyukákkal vannak, nagyon max vizet kapnak, de inkább mellretételre bíztatnak 0-24-ben. 😊 Apa nem jöhet be, de szerintem jobb is, mi találkozunk a folyosón, a babát látja, de mégsem az van, h nem tudsz hogyan szoptatni a szobában, mert mindig ott lebzsel egy apuka. 😄
Váci kórházból én is csak Szaniszlót ajánlom, de ha van másik kórházra lehetőséged,akkor máshova menj inkább.
Vetélés miatt kézről kézre jártam, Szaniszlónak volt normális hozzáállása, és válaszolt a kérdéseimre, szakmailag is rendben van.
a többi ottani orvos leírta magát előttem, soha többet nem akarom hogy váci nőgyógyász foglalkozzon velem.
Én november elején szültem Vácon, ügyeletesnél!Illés Dr Úr és egy fiatal Dr Nő(Rácz Gertrúd) volt ügyeletben,a szülésznőt pedig Szabó Annának hívták.
Mindenki nagyon normális, segítőkész volt!
Csecsemős nővérek: hát ja... az egyikük nem igazán volt szimpi,legszívesebben megütöttem volna! Szerencsére csak egyszer volt hozzá szerencsém!!!
Úgy tudom, hogy csak a ciciztetést erőltetik(és milyen jól teszik!),tápszert mi legalábbis nem kaptunk.Vízzel próbálták meg rávezetni a kisfiamat a szopira.
Apuci nem mehet be a kórterembe,csak az üveg mögött láthatja a babát.
Egyébként van szülésfelkészítő minden hónapban, ott mindent elmondanak,ami érdekel!Én voltam 3 alkalommal, tetszett!
Mikorra vagy kiírva,ha megkérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!