Ti hol szültetek? Véleményeket és tapasztalatokat szeretnék.
Figyelt kérdés
Esetleg akinek az első terhessége halvaszüléssel ért véget utána hol szültetek? Mennyivel volt másabb az egész terhesség,Vizsgálatok?2015. ápr. 21. 18:59
1/14 anonim válasza:
János kórház alternatív szoba. Csillagos ötös, nyugodt hely, klassz személyzet.
2/14 Wiky93 válasza:
Kistarcsa Flór Ferenc Kórház, csak jók tudok róla mondani! Nagyon kedves volt mindenki, legközelebb is ott szülök majd :)
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2015. ápr. 21. 19:20
4/14 anonim válasza:
Bajcsyban szültem. Kaján és 2 csecsemős nővéren kívül minden szuper volt. Amúgy minden tényleg jó, kedves volt :)
5/14 anonim válasza:
Uzsokiban. Én is csak jót tudok mondani, mindenki kedves volt.
6/14 A kérdező kommentje:
És azt nem tudjátok hogy ha én a XVII.kerben lakom és a Bajcsyhoz tartozom attól még mehetek máshová is?
2015. ápr. 21. 19:50
7/14 anonim válasza:
A Bajcsyban szültem 2x is maximálisan elégedett voltam.Pedig a másodiknál nem is volt fogadott dokim,és szülésznőm sem.Én úgy tudom csak akkor szülhetsz máshol,ha van fogadott dokid,vagy már úgy "esel be",hogy szülsz.Sűrgős esetben szerintem nem küldenek el.
8/14 anonim válasza:
Degecen. Mondják is, hogy deg*ci vagy, Miquel!
9/14 anonim válasza:
Mielőtt keresni kezditek a térképen, megsúgom, nincs ilyen település. :))
10/14 anonim válasza:
Mea Culpa! Most látom, baromira elnéztem a kérdést. Késő van, és fáardt vagyok. Bocs még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!