Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki császárral szült az a szó...

Aki császárral szült az a szó legszorosabb értelmében igazából nem szült?

Figyelt kérdés
FÉLRE ÉRTÉS NE ESSÉK! Tiszteletem mindkét oldalnak, és nem vitát akarok indítani! Arra lennék kíváncsi hogy akit császároztak, az ugye nem tudja milyen mikor már 2-3 percesek a fájások és sokkal erősebbek, hogy milyen nehéz tolni és hogy mennyire fáj, és milyen érzés mikor kijön a baba. Végletekben gondolkodva ez egy szülés, és amikor elérzéstelenítve felvágnak és kiveszik a babát, akkor mondhatni nem szülte meg, nem?

2018. nov. 1. 12:52
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
83%

Mond ezt azoknak akik vegigkinlodnak 10 orat vajudassal, pár perces fajasokkal stb. és aztán azt mondja sz orvos hogy vége megyünk a mutobe. Először gondolkozz mielott kiirsz egy kérdést. A legnagyobb vicc a világon azt feltetelezni hogy aki csaszarral Szül nem szenved, vajudik..biztos nincs gyereked még kedves kérdező.

Vannak akiknek nem indul be, programozott a császár de az csak egy része a csaszarosoknak. Naluk elofordul hogy nincs vajúdás, de a 9 honapot mindenki vegigcsinalta, ami önmagában is meger egy miset.

2018. nov. 1. 12:59
 2/41 anonim ***** válasza:
62%
Egyetértetek az első válaszolóval... Egyébként ez primitív bunkó vagy. Egyik ismerősöm 12 órát vajúdott, mire azt mondta az orvos, hogy jó legyen császár... Mondd neki, hogy ő tulajdonképp nem is szült... Remélem valaki egyszer jól pofánvág!
2018. nov. 1. 13:02
 3/41 anonim ***** válasza:
66%
Hivatalos állásfoglalás szerint nem. A szülés az hüvelyi úton történik, a császármetszés az hasi műtét.
2018. nov. 1. 13:04
 4/41 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem aki világra hoz egy gyereket, az szül.

És miért gondolod, hogy a császárodok nem vajúdnak???

Oké, hogy lehet "kérni", de szerintem még mindig többségben vannak a sürgősségi császárosok, mint a program császárosok.

2018. nov. 1. 13:05
 5/41 anonim ***** válasza:
85%
Reggel kezdtem vajúdni az elsővel,este fél 20kor lett császár belőle. Pont letojtam, csak legyen már vége a fájdalomnak és legyen mindenki egészséges. A másodikkal szintén reggel kezdődtek a fájások, szintén késő este bújt ki, igaz a hüvelyemen keresztül, de vákummal. Végülis az sem egy termeszetes dolog, ha szigorúan nézzük. Ilyen baromságokon sosem gondolkodtam és sosem éreztem magam szarul az első miatt és nem vagyok büszkébb a másodikra sem. Szerintem te kevered a szezont a fazonnal, a programcsászárt a sürgősségivel.
2018. nov. 1. 13:10
 6/41 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem a kérdező csak provokál direkt

Ha nem... Én külföldön szültem és sajnos magzatvíz elfolyástól számítva 42 óráig vajúdás. .tiszta kőkorszak....

És oxitocint is kaptam. Erős fàjàsok voltak. Toltam is. És a baba hajas fejét már látták. Aztán kiderült, hogy nagy gáz van és sürgősségi császár.

Szóval akkor én nem szültem? ?? Pff

Ha tényleg komoly a kérdés nagyon ostoba ember vagy DE szerintem csak komment vadász 😅😅😅

2018. nov. 1. 13:11
 7/41 anonim ***** válasza:
67%
13 órája vajúdtam rendszeres fájásokkal (előtte összevissza jöttek a fájások, de elég erősek, néha pár percre bebóbiskoltam..) szóval össz. 13+ volt, marha fáradt voltam, TOLÓFÁJÁSOKKAL, teljesen nyitott mehszajjal vittek császározni, mert a lányom feje nem ment lejjebb egy fájásnál sem, és nem akartak kockáztatni, hogy beszorul a szülőcsatornába.(Téraránytalanság volt...) Nem hüvelyi úton szültem, de 15-20 perc választott el tőle. Ennek fejében még fel kellett épülnöm egy hasi műtétből is. Ezt több ezer nő/anyatársammal együtt kikérem magamnak, mi is szültünk, akár így, akár úgy.
2018. nov. 1. 13:15
 8/41 anonim ***** válasza:
77%
Én az első gyerekemmel 14 órát vajúdtam, hüvelyi úton született meg, de kb 12-13 óra vajúdás után fordultak úgy a dolgok hogy az orvos látta hogy most már sínen vagyunk, ki fog jönni, utólag mondta hogy akkor már pont gondolkodott a műtéten. Ezzel az utolsó kb 30-40 percről "maradtam volna le", a tolófájásokról amit amúgy az egészben én könnyebben éltem meg mint az előző 12 és fél órát amikor is volt hogy a falat kapartam fájdalmában, háromszor hánytam, óránként megvizsgáltak, alig bírtam felmászni a vizsgálóbizottság székbe, és mivel az egész este 8-kor kezdődött, amire megszületett a babám kb 28 órája nem aludtan. Ha akkor mégis úgy, alakult volna hogy betol a műtőbe és kiszedi a gyereket, és azok után valaki ezt mondta volna mint te én esküszöm kupán vágtam volna egy szívlapáttal.
2018. nov. 1. 13:17
 9/41 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem meg neked van szövegértelmezési problémád. De a császárosok is tudják milyen a 2-3 perces fájás stb stb

Szülés az a születése a babának. Ez a vilagra jövetelt jelenti. Nem azt,hogy hol bújt ki

Az anya nem szüli hanem világra hozza a gyermeket.

Hány éves vagy? 5?

2018. nov. 1. 13:49
 10/41 anonim ***** válasza:
0%
21 órát vajúdtam, az utolsó 2 órában összefolytak a fájások. Császár lett sajnos és NEM SZÜLTEM. Remélem, a második sikerülni fog természetes úton, mindennél jobban vágyom rá!
2018. nov. 1. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!