Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülésindukciók mekkora...

A szülésindukciók mekkora eséllyel szoktak császárral végződni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 16. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Nálam felmerült, a dokim nyiltan megmondta, hogy 50%

Vegül 41+1 beindult ( 41+4-ig várt volna csak)

2018. aug. 16. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Nekem 40+6 hetesen burkot repesztettek + kaptam méhszájérlelőt, spontán hüvelyi úton szültem.
2018. aug. 16. 21:11
 3/11 anonim ***** válasza:
49%

Vagy igen, vagy nem, ezt előre nem lehet megmondani, mert sok mindentől függ.

De a császár is simán túlélhető, gondolj bele, hogy sokan direkt kérik és akinek már volt, teljesen elégedettek vele (pl. én is). Nem kell attól félni.

2018. aug. 16. 21:25
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
40+6 este indítottak ballonnal kerek 41.-re burokrepesztés, oxitocin és méhszájérlelő után hüvelyi úton szültem gátvédelemmel.
2018. aug. 16. 21:30
 5/11 anonim ***** válasza:
indítottak, nem lett császár, csak majdnem (a vérveszteségtől majdnem elájultam)
2018. aug. 16. 22:17
 6/11 anonim ***** válasza:
2 szülésem indított, egyik sem lett császár.
2018. aug. 17. 09:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Abban az esetben ha a mehszaj zart, nincs megrovidulve es.a szervezet nehezen reagal az inditasra pl csam addig vannak fajasok, amig kapod az oxi-t, akkor valoszinubb. Ha mar amugy is vannak joslo fajasok, a mehszaj nyilik vmennyire, akkor valoszinubb, hogy menni fog a huvelyi szules.

Arra reagalnek, hogy a csaszar siman tulelheto...hat, persze...tul. de rohadtul faj. Nekem a huvelyi szules ahhoz kepest sokkal kevesbe volt fajdalmas....

2018. aug. 19. 16:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Volt alkalmam kipróbálni, nekem császár lett a vége... Pedig voltak rendszeres keményédéseim, 3-5 percenként, 2 napon keresztül előtte, az nst 60-80 közötti fájásnak mutatta, de nekem nem fájt, csak keményedésnek éreztem, és 2 ujjnyira nyitva is voltam. De burokrepesztés és oxitocin után, 5 órán keresztül tartó, brutál 1-2 perces fájásokkal sem tágultam 1 mm-t sem...
2018. aug. 19. 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Az nst nekem is mutatott ilyen méhtevékenységet 3 nappal a Szülés előtt.. Épp csak a baba erősebb mozgásának éreztem.

Szüléskor nem is volt ennél magasabb, mégis pikk-pakk nyiltam..és bizony azért megéreztem.

Remelem jól vagytok!!

1

2018. aug. 19. 22:14
 10/11 anonim ***** válasza:

#3 vagyok, nem, nem fáj jobban a császár!

23 óra kínkeserves vajúdás után, ami alatt 2x el is ájultam, nekem megváltás volt a császár!

2018. aug. 19. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!