A szülésindukciók mekkora eséllyel szoktak császárral végződni?
Nálam felmerült, a dokim nyiltan megmondta, hogy 50%
Vegül 41+1 beindult ( 41+4-ig várt volna csak)
Vagy igen, vagy nem, ezt előre nem lehet megmondani, mert sok mindentől függ.
De a császár is simán túlélhető, gondolj bele, hogy sokan direkt kérik és akinek már volt, teljesen elégedettek vele (pl. én is). Nem kell attól félni.
Abban az esetben ha a mehszaj zart, nincs megrovidulve es.a szervezet nehezen reagal az inditasra pl csam addig vannak fajasok, amig kapod az oxi-t, akkor valoszinubb. Ha mar amugy is vannak joslo fajasok, a mehszaj nyilik vmennyire, akkor valoszinubb, hogy menni fog a huvelyi szules.
Arra reagalnek, hogy a csaszar siman tulelheto...hat, persze...tul. de rohadtul faj. Nekem a huvelyi szules ahhoz kepest sokkal kevesbe volt fajdalmas....
Az nst nekem is mutatott ilyen méhtevékenységet 3 nappal a Szülés előtt.. Épp csak a baba erősebb mozgásának éreztem.
Szüléskor nem is volt ennél magasabb, mégis pikk-pakk nyiltam..és bizony azért megéreztem.
Remelem jól vagytok!!
1
#3 vagyok, nem, nem fáj jobban a császár!
23 óra kínkeserves vajúdás után, ami alatt 2x el is ájultam, nekem megváltás volt a császár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!