Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki császárral szült az a szó...

Aki császárral szült az a szó legszorosabb értelmében igazából nem szült?

Figyelt kérdés
FÉLRE ÉRTÉS NE ESSÉK! Tiszteletem mindkét oldalnak, és nem vitát akarok indítani! Arra lennék kíváncsi hogy akit császároztak, az ugye nem tudja milyen mikor már 2-3 percesek a fájások és sokkal erősebbek, hogy milyen nehéz tolni és hogy mennyire fáj, és milyen érzés mikor kijön a baba. Végletekben gondolkodva ez egy szülés, és amikor elérzéstelenítve felvágnak és kiveszik a babát, akkor mondhatni nem szülte meg, nem?

2018. nov. 1. 12:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 kg volt a kislànyom és 20cm volt a vágás. Most 6 hónappal utána 15cm -re húzódott

Szóval de azért elég nagy. Azért ez nem csak egy kis vágás ....

2018. nov. 2. 07:20
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

A kiskonyvebe van egy olyan rublika h szules modja: huvelyi vagy csaszarmetszes. Megfelelo reszt alahuzzk! Tehat a csaszarmetszes is szules, mert egy uj elet szuletik altala...

Ilyen marhasagon agyalni!!!

Amugy senki ne gondolja hogy a csaszar leanyalom!

Aki atelte, tudja...

2018. nov. 2. 10:29
 33/41 anonim ***** válasza:
30%
Nekem is furcsa érzés megkérdezni a program császáros barátnőimtől hogy "mikor szülsz?". De nem azért mert ők nem élik át azt a fajta fájdalmat, van nekik helyette más. Egyszerűen az én fejemben a szülés egy aktív dolog, a császár egy műtét, ahol a nő sajnos nem tud segíteni. A gyerek szempontjából születés, a nő oldaláról műtét, ami ugyanolyan csodálatos lehet mint egy hüvelyi szülés. De ettől függetlenül szülésnek nevezem, mert van akinek ez érzékeny téma, és senkit nem akarok megbántani. Általában azt érinti nagyon érzékenyen aki szeretett volna simán szülni, netán úgy is indult. Aki vajúdott, de a végén tolták a műtőbe, az bizony szült, és nekik minden elismerésem. Az kemény lehet..
2018. nov. 2. 14:05
 34/41 anonim ***** válasza:
14%
Mint írtam a bőrt vágják, de az izmon csak pici vágást csinálnak.
2018. nov. 2. 14:08
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Jól van menjel már magadnak ezzel a bőrt vágnak hulyesegeddel. Magyarországon mutasd már meg ezeket az orvosokat, akik ilyen technikával műtenek.... ha egyáltalán van ilyen....
2018. nov. 2. 21:23
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is maradj ezzel a bőrt vágnak marhasággal. Anatómia 0. A méhet is át kell vágni. Külső és belső varratok egyaránt vannak. A bőr a legkevesebb az egészben...
2018. nov. 3. 15:37
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
Igen. A bőr a legkevésbé érzékeny meg a méh. Az izmokat nem cágják csak minimálisan. Ezt mondom. Sokkal fájdalommentesebb ezzel a technikával a gyógyulás és gyorsabb. Jól képzett, modern felfogádú dokik így műtenek már jó ideje.
2018. nov. 3. 16:11
 38/41 anonim ***** válasza:

IZMOT NEM VÁGNAK!!!

Hiába pontozzátok le, igaza van!

2018. nov. 4. 17:05
 39/41 anonim ***** válasza:
Izmot tényleg nem vàgnak. A hasizmok közötti hàrtyàt "tépik szét", vàgjàk àt.
2018. nov. 4. 17:37
 40/41 anonim ***** válasza:
"A jeruzsálemi Misgav-Ladach Kórház szülész-nőgyógyász igazgató főorvosa, Stark professzor dolgozta ki a módszert, aminek a lényege, hogy egy sor felesleges vágást, mozdulatot kihagynak a klasszikus császármetszéshez képest. Korábban egy-másfél óra volt egy ilyen beavatkozás, ma húsz-huszonöt perc." Ez az új módszer, amiről itt valaki màr îrt.
2018. nov. 4. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!