Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 12 óra nem tágulás után...

12 óra nem tágulás után tényleg császároznak?

Figyelt kérdés

Ismerősömmel történt és nagyon furcsállom, hogy ennyi volt az indok. Ügyeletesnel szült, szóval biztos nem kérte a csaszart, csak gáznak tartotta bevallani. Kicsit sajnálom is, sok babát szeretne, 5öt, de ha mar az első csaszár volt hát.

Ti mit szóltok ehhez?

2018. okt. 31. 23:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Nem kell sajnálni, mert lehet még öt gyereke.

Üdv: egy császáros anya

2018. okt. 31. 23:50
 2/16 anonim ***** válasza:
67%

Persze

Eg babának aem tesz jót ennyinideig a kontrakció úgy, hig a szülés fele nem halad

Nem bírnak azért annyira sokat..

Persze nem midengy, hogy nem tágult vagy csak lassú ütnenben

2018. nov. 1. 04:19
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

Elsővel 26 órádt vajúdtam.Nem császároztak.Pedig nálam lett volna ok.

Önmagában a 12 óra nem ok a császárra.

Mondjuk én laikuskén egy nőt sem hagynék 12 óránál többet szenvedni.

2018. nov. 1. 06:55
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem tágultam rendesen és beakadt a gyerek feje. Így császár lett, én nem bánom. 3 császáros anyuka
2018. nov. 1. 06:59
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Minden baba mást bír

26 óra

Belegondolni is rossz

Mekem 8 h volt az első fájástól, a végén így is esett a szívhang, császárhoz már késő volt

3.

2018. nov. 1. 07:12
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Bocs

2. Nem 3.

2018. nov. 1. 07:13
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem ilyen egyszerű. Ha a 12 órának a nagy részében még oxitocin is ment, egyáltalán nem tágult és még a baba feje is fent van, szerintem legtöbbször nem erőltetik tovább a természetes szülést. Egyébként sokszor rég burkot repesztettek 12 óra alatt, úgy meg protokoll szerint se hagyják már sokáig, nálunk 12 óráig de biztosan kórházfüggő, fertőzésveszély miatt. Aztán van, mikor a baba szívhangja sem bírja és még ennyit se várnak a császárral.
2018. nov. 1. 08:30
 8/16 anonim ***** válasza:
80%

Én lassan tágultam, az otthoni vajúdással együtt 22 óra volt a szülés.

A végén már folyt az erembe az oxitocin, nem csöpögött. Próbáltak tágulásra bírni pózokkal, egyebekkel, de nem nagyon működött semmi.

Végül mégis természetes úton szültem. De ehhez kellett a fiam is, mert végig rendben volt a szivhangja meg minden.

Ja igen, egy valami volt, ki kellett könyökölni.. :/

2018. nov. 1. 08:38
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
7-es vagyok, amúgy 24 órát vajúdtam de nálam 12 óra után indult be komolyabban, magzatvíz se folyt el, szülészeten talán 8 órát töltöttem. 5 percesekkel indultam el, de az is járhat így (mármint hogy császározzák) aki túl korán indul. Engem így is 1 ujjnyival vettek fel, az más kérdés, hogy utána is lassan tágultam így kaptam oxit. Nálam használt de van, akinek nem.
2018. nov. 1. 08:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

23 orat vajudtam vele.

Nem lett csaszaros.

2018. nov. 1. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!