12 óra nem tágulás után tényleg császároznak?
Ismerősömmel történt és nagyon furcsállom, hogy ennyi volt az indok. Ügyeletesnel szült, szóval biztos nem kérte a csaszart, csak gáznak tartotta bevallani. Kicsit sajnálom is, sok babát szeretne, 5öt, de ha mar az első csaszár volt hát.
Ti mit szóltok ehhez?
Elsővel 26 órát vajúdtam oxitocinnal, de nem tágultam. Még itthon folyt el a magzatvíz.
Másodiknál csak 18 órát, volt burokrepesztés, oxi.
Mindkettőnél hagyták természetesen megszületni.
Igen, engem már 4 óra nem tágulás után vitték mutoben, mert a fiam pulzusa ugrált össze-vissza.
Egy idő után a baba életveszélybe kerül tehát viszik igen.
AMÚGY MIÉRT SZEGYEN A CSÁSZÁR, KÖNYÖRGÖM??!!?
Aki ezt mondja, annak kívánom szüljön császárral és utána mondja h szégyen h életben akartak tartani a gyerekét és öt is
Az ok nelkuli csaszar a szegyen
Az orszag szegyene felvagjak a noket
Who 15% csaszart ir elo max .
Magyarorszag 60% tart
Szegyen nem hagyjak a noket szulni eroltetnek minden eroszakoljak a termeszetet nyomjak az oxyt vagnak konyokolnek
Eszaki nepeknek a csaszar 10-12%
Ott ugye mas nok vannak ?
Engem is 4 órán át tartó 2 perces fájások után már vittek a műtőbe. A babám rendben volt, de nagyon magasan, én nem tágultam, pedig brutál fájásaim voltak.
Előtte otthon 3 napja vajúdtam már, csak gyenge fájásokkal, amivel 2 ujjnyira tágultam ki. Az orvosommal tartottam a kapcsolatot az otthoni 3 nap alatt, ő mondta, hogy menjek be, mert ez így nem jó már. Burkot repesztett, kaptam oxitocint.
Nekem fájásgyengeség volt az ok, amire számítottunk is, mert korábban 5x operálták már a méhem. De azért megpróbáltuk.
Aktiv tagulas 5 cm kezdodik ( who)
Addig csak latent szakasz van
Ha beleavatkoznak csaszar lesz 100%
Latent szakasz jellemzoje sok sok fajas de nem hosszuak ezek csak a mehszajat erlelik
2 ujnyi 3 cm meg nem kezdodott el az aktiv szakasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!