Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után nektek mi...

Császármetszés után nektek mi volt kényelmes a kórházban?

Figyelt kérdés
Pántos top és rövidnaci van bekészítve és magas derekù cicanaci, derékmelegítő szerű "hastartó". Hálóing szándékosan nem. Nem találtam olyat amit szívesen felvennék.( akkor már jó a kórházi,amiért nem adok ki feleslegesen pénzt)

2018. nov. 4. 20:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Magasdereku cicanaci,toppal. Nekem ez volt a kenyelmes. Aludni haloingben aludtam de nappal keptelen voltam abban lenni.
2018. nov. 4. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
3 hónapot voltam kórházban, kettőt szülés előtt, egyet utána. Egy éjszakát volt rajtam hálóing a császár után. Nekem kényelmesebb volt a lenge nadrag, póló kombináció. Nah meg egy fél napot volt még rajtam hálóing, amikor újra műtöttek 3 hettel a császár után. Nem azert vettem nadrágot es pólót, mert csinos akartam lenni, hidegen hagyott minden, az egyik gyerkőc ugyanis 2 hétig életveszélyes állapotban volt, de nekem komfortosabb volt mint a hálóing. Volt kb kétszer egy hétig drain csövem is, azt is könnyebb volt nadrág vonalnál kivezetni mint le a hálóing aljáig es úgy fel a zacskóig. Ha kényelmesebb lett volna a hálóing, akkor abban lettem volna, nem érdekelt, hogy hogyan áll. Örültem, hogy mindenki él.
2018. nov. 4. 21:28
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Haloingben voltam, amit ott adtak. Igaz, hogy csak 2 nap volt es a latogatokhoz se kellett kimennem. En jol ereztem magam benne.
2018. nov. 4. 21:33
 14/19 anonim ***** válasza:
66%

cicanadrágban voltam toppal. Sokkal jobb volt mint egy hálóig. Tartotta helyén a betétet, pl. Nekem mondta több ápoló is, hogy csinos vagyok. Persze nem azért öltöztem úgy, csak sosem értettem, miért kéne egész nap hálóingben lenni, hát nem vagyok én beteg :D

Amúgy meg a bugyit is ugyan úgy le-fel kell tolni, szóval mindegy, hogy két ruhadarabot tolsz fel-le vagy csak a bugyit szerintem.

Maximum nézz ki egyet a kínaiban, amiért el tudod küldeni a férjedet, ha nagyon kéne

2018. nov. 4. 21:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kismama melegítőnadrágban voltam, semmi gond nem volt a fel és levétellel és pántos felsőben voltam. Baromi meleg volt. Éjjel pedig pizsama nadrág és pántos felsőben ugyanúgy.
2018. nov. 4. 21:55
 16/19 anonim ***** válasza:
66%
Tréning nadrág+ szoptatós top. Közvetlen műtét után persze kórházi hálóing volt rajtam. De az első tisztálkodás során átöltöztem. Valahogy összeszedettebbnek, rendezettebbnek éreztem magam. Boldog tudatlanságban éltem, eszembe se jutott, hogy a nadrágnak kényelmetlennek kellene lennie.
2018. nov. 4. 22:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én rendes pizsiben voltam, amit a hasra fel lehet húzni, illetve sima bugyit vittem, és eldobhatót, na az hiba volt. Mondták is a dokik, hogy olyan bugyi kell, ami szintén hasig felé, ergo nyanyabugyi. Illetve én tettem a sebemhez fel is betétet és úgy semmi se zavarta.
2018. nov. 4. 22:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Első nap haloing, utalom de valahogy akkor jó volt.

Utána nyári lenge egyberuhak, nagyon kényelmes volt. Viszont ugyan azt már csak itthon vettem fel, kényelmes volt a kismama tréning ruha. Felsobek sokáig csak pantos toppokat hordtam.

2018. nov. 5. 07:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Hálóingben kellett lenni szülés után 2 napig. Aztán végre kivették a drain csovet és én nadrágba bújtam. Kevesen de voltak mások is abban. Nekem kényelmesebb volt h valami tartja a sebe úgymond. Mert magasdereku nadrág volt (nem farmer).
2018. nov. 5. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!