Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kedves anyukák olyanokhoz...

Kedves anyukák olyanokhoz fordulok most akik sos császárral szültek,ti hogy tudtátok feldolgozni?

Figyelt kérdés
Ti is úgyéreztétek,hogy hibásak és rossz anyák vagytok? Hogy az inkubátor mellett állva csak bőgni akartatok? Hogy nem tudtátok ,hogy mi vár rátok,hogy mi lesz a kicsivel és kétségek között vagytok? Hogy lehet ezt feldolgozni?
2022. nov. 1. 19:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

32.hétre császaroztak.

Én egyaltalan nem hibáztattam magam, és nem dőltem a kardomba.

Tudtam mi miért történt/történik és elfogadtam.

Nyilvan aggodtam a babámért, de tudtam jo kezekben van. 1x nem bőgtem emiatt.

Nekem ez elég depresszió gyanús

2022. nov. 1. 19:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet ,hogy nálam egyik napról a másikra törtent a dolog egyik nap még a ctg tök jó volt ,méhszáj 3100 ,csak bekelett feküdnöm másnap mert kicsi volt a súlya a gyereknek,másnap már 2111volt a méhszáj és a köldökzsinór áramlás leállt. Tehát engem teljesen váratlanul ért.
2022. nov. 1. 19:35
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Cigiztél, Ittál? Drogoztál? Nem szedted a felírt gyógyszereket? Gondolom egyik sem. Akkor meg nem a te hibád, a gyerek érdekében volt császár.
2022. nov. 1. 19:39
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyiket sem csináltam. Persze tudom hogy a gyerek érdekében volt. De akkor is rossz úgy látni a kicsit. És láttom hogy erősödik ,és igazi hős minden koraszülött baba. De szerintem az embernek az az utolsó amire gondol hogy egyszer ezt átéli.
2022. nov. 1. 19:44
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Miért lennél rossz anya? Nem program császárom volt és sokan jöttek, hogy juj szegény császár,de a babám életben maradásához és az enyémhez is ez kellett. Azt tettem ami mindkettőnk érdekét szolgálta, a te esetedben lehetőség sem lett volna természetes szüléshez, szóval ne hibáztasd magad, csak ki vagy merülve.
2022. nov. 1. 20:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok.

Nekem is egyik napról a másikra történt, én sem voltam felkészülve, hogy 32 hetesen szülök.

30hetes genetikai uh után nem volt pár hétig teendőm. A baba mozgott, minden rendben volt.

Aztán egyik ejjel arra keltem, elöntött a vér. Azonnal kórház, hajnali 2kor. 5re már meg is volt a lányom, mindössze 1820g és 42cm-el.

Erre lehetetlen felkészülni.

Te hol jártál a terhességben? Hány hétre szültél?

2022. nov. 1. 20:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Két kezemet tettem volna össze egy sürgősségi császárért ! Akkor most élne a gyerekem és itthon lenne velem! Emiatt ne érezze magát rosszul senki ! Nekem nagyon rosszul sült el a természetes szülés az orvos àtgondolatlansága miatt !
2022. nov. 1. 20:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

7

Istenem, ez borzasztó. :(

2022. nov. 1. 20:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen.. Fel se lehet ezt dolgozni .. És csak az fog segíteni átvészelni ha lesz egy egészséges babám. nyilván kizárólag tervezett császárral, mentálisan nem menne mégegyszer a természetes. Remelem hamarosan sikerülni fog.
2022. nov. 1. 20:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehezen. Apás szülésből lett sürgősségi császárom...gondolhatod..

9 hónapig készültünk az apás szülésre. Végre eljött a pillanat. Bírtam is a fájásokat, nem kiabáltam, fel voltam rá készülve lelkileg.

Persze az ember nem most jött a falvédőről,tudtam,hogy van esély arra,hogy beüt a krach.

De ott átélni,hogy sietség van, hogy jön a doki, hogy a következő én vagyok a műtőben...Rettegtem.

Félelmetes volt lebénítva lenni, tudni,hogy fel vagy vágva...Ráadásul oktatott is a dokim közbe egy rezidenst...ott magyarázott neki latinul a belső szerveimről,amit én is megértettem (így még rosszabb volt).

Műtét után kiderült, hogy rosszul reagáltam a spinális érzéstelenítésre, órákig volt az őrzőben kék a szám az oxigénhiánytól (miért nem adtak?), ezért megengedték,hogy a férjem mellettem legyen 4 órán keresztül! Pedig ott nem is lehetne, 3an voltunk benn frissen műtöttek. De remegtem,oxigénért kapkodtam.

A férjem mesélte jóval később, hogy azt hitte,meg fogok halni. Gondolhatod,hogy néztem ki...

Egyszer bejött a nővér,mondta,hogy elmehet a férjem a babához,már nem vagyok kék. Szerintem azért tartották ott,hogy szóval tartson. Egyszer így is elájultam egy pillanatra az oxigénhiánytól.

Szóval szörnyű élmény volt. Azzal nyugtattam/nyugtatom magam azóta is, hogy szükséges volt,mert a lányomon 3x volt a zsinór a nyakán. Minden összehúzódáskor elszorította a nyaki ütőerét. Már kék volt,mire kivették.

Másodszor: több gyerekem úgysem lesz.

2022. nov. 1. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!