Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányadik héten szültetek?...

Hányadik héten szültetek? Mikor mondják azt, hogy bármikor jöhet már a baba?

Figyelt kérdés
Mitől függ az, hogy valaki korábban, valaki pontosan a kiírt időponthoz közel szül?

2022. szept. 27. 15:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

40+3 szültem.

Már a 36. héten, amikor mentem laborra, az orvoshoz kenetre meg így mindenre kb minden szakember akivel találkoztam, mondogatta, hogy most már csak szülni kell, a kislányok úgyis hamarabb kibújnak, nyár közepe volt, simán kihozza majd a front, stb. Én ennek megfelelően is készültem, aztán idegeskedtem, hogy mi az, hogy nem jön mégsem :D

Szóval szerintem az, hogy ki korábban, ki később szül, egyes egyedül a baba fejlettségén múlik és azon, hogy őméltósága mikor dönt úgy, hogy meg akar születni. Mert én hiába lapátoltam magamba a csípős indiait, szeretkeztem a férjemmel, lépcsőztem és porszívóztam és átvészeltem vagy 3 frontot, csak nem jött amíg mindentől függetlenül ő maga nem akart megszületni.

2022. szept. 27. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet előre megjósolni.

Nekem 36 hetesen azt mondták az első gyereknél, hogy készülődik kifelé a baba, bármelyik pillanatban megszülethet. Hát a kiírt nap előtt 1 nappal jött, úgyhogy még 1 hónapot onnantól bent töltött, hogy ezt mondták :D

A második meg 2 héttel a kiírt dátum előtt született. Ott ültem a szülőszoba előtt 3 perces fájásokkal, vártam, hogy bemehessünk és ott sírtam a férjemnek, hogy erre én még nem készültem fel, még lenne 2 hetem :D

2022. szept. 27. 15:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

37+3 szültem, fiút:)

Nálam hirtelen történt. Csak elfolyt a magzatvíz egyik éjszaka.

2022. szept. 27. 15:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
37+6 napon szültem, császárral, nem tudták már uralni a magas vérnyomásomat. Azon voltak, hogy a 37. hetet mindenképp jó lenne betölteni.
2022. szept. 27. 15:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A fiamat 39+4 hetesen szültem, magától indult a szülés.

A lányomat 40+1 hetesen indították, mert kezdett kevés lenni a magzatvíz.

2022. szept. 27. 16:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Fiam napra pontosan született. Magzatvíz szivargással indult reggel, majd igaz segitséggel (burokrepesztés+oxitocin) estére meglett.

Lányom 39+2re született. Hétfőn voltam dokinál, azt mondta a látottak alapján azt mondaná, a héten nem szülök. Éjjel indultak a fájások, kedd reggel meglett a lányom.

2022. szept. 27. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerek napra pontosan 38. Hétre született. Másodikra kiváncsi leszek mikor jön.
2022. szept. 27. 16:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindhárom gyerekem 40+4-re született. Egyiket sem indították.
2022. szept. 27. 18:34
 9/12 anonim ***** válasza:
40+5 kezdett szivárogni a magzatvíz, másnap (40+6) indították oxival.
2022. szept. 27. 20:56
 10/12 anonim ***** válasza:
41. héten indították.
2022. szept. 27. 22:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!