Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mikor kezdtétek...

Szülés után mikor kezdtétek el kívánni a szexet?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hat hét után lehet általában, de mennyi idő után volt az, hogy újra rendszeresen kívántátok?
2022. szept. 25. 11:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Mikor hazaertunk a kórházból, 3 nap utan. Akkor már kenyeztettem a párom és ez így ment amig nem szexelhettunk.
2022. szept. 25. 13:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
2-3 héttel szülés után, mind 3 x.
2022. szept. 25. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
2 héttel szülés után mindkét gyereknél. A 6 hetet a behatolással mindig megvártuk, de azon kívül kölcsönösen kényeztettük egymást.
2022. szept. 25. 13:29
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
Amelyik nap hazamentünk a kórházból, este én már kívántam.
2022. szept. 25. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnos úgy valahogy mint a 9-es válaszoló.
2022. szept. 25. 14:41
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Én már amint haza jöttünk a kórházból kívántam :) mi a 6 hetet se vártuk ki. Amint elmúlt a vérzésem csináltuk. Persze előtte volt orális és anális szex is. Hozzáteszem volt gátsebem de a varratok hamar kiestek és nem is volt kellemetlen semmi sem :)
2022. szept. 27. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem 2 év 2 hónapos a lányom, de úgy igazából még mindig nem kívánom, a libidóm szinte nullával egyenlő. Ennek főleg az az oka, hogy még mindig nagyon rossz alvó, átaludt éjszakám (ez összefüggő 7 óra alvást jelent, nem többet) 15 alkalomnál biztosan nem volt több ez idő alatt. Sokszor alig állok a lábamon a fáradtságtól, és főként a túlélésről szólnak így a napok.
2022. szept. 27. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!