Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik császár után mozogtak,...

Akik császár után mozogtak, tornáztak, mikor kezdtétek el?:) Milyen gyakorlatokat csináltatok és milyen időközönként?

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
3 héttel utána kezdtem el tornázni, light kardió jellegűvel kezdtem, plusz naponta 3-4 km-t sétáltam. 7 héttel császár után voltam kangoo edzésen, de nagyon nem kellett volna, pedig késznek éreztem magam. Végigcsináltam egy RTM tanfolyamot, ezeket a gyakorlatokat csináltam naponta, néha csak 5,néha 30 percig, plusz a gyerekkel nagyokat sétáltam. Kb 6 hónappal szülés után voltam megint kangoon, utána rendszeresen mentem heti 2szer, ameddig el nem kezdődött a járvány.
2021. jan. 14. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

En 7 hetet vartam a mozgassal, verzekenyseg miatt lassan gyogyult a sebem.

De elso hettol kezdve 3-5km setaltam

2021. jan. 14. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy császár után 12 hetet kell várni az edzéssel. Én kangatreningre jártam, bar csak császár után 10honappal,mert nem tudtam h van ilyen. Ott mondta ezt az oktató. Amúgy felmérte, mennyire van szetnyilva a hasizom, úgy tudott segíteni, mit hogyan csináljak.
2021. jan. 14. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sztem erdemes felkeresni egy jo, szules utani terapiaban jartas gyogytornaszt, aki eloszor is megvizsgal, hogy mennyire viselt meg a terhesseg, a szules. Es tud par “felepito” gyakorlatot javasolni.

Nekem a hatam, a derekam volt rossz allapotban, es szetnyilt a hasizmom is. Az elso evben leginkabb a gyogytornagyakorlatokat vegeztem, es sokat setaltam en is, magamon a babaval :)

2021. jan. 25. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!