Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mikor kezdtétek...

Szülés után mikor kezdtétek el kívánni a szexet?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hat hét után lehet általában, de mennyi idő után volt az, hogy újra rendszeresen kívántátok?
2022. szept. 25. 11:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
Fél óra. 36F
2022. szept. 25. 11:32
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Több, mint 1 év volt
2022. szept. 25. 11:33
 3/17 anonim ***** válasza:
10%
Az 1. és a 2. válaszoló közötti kontraszt lehet a magyarázat, hogy miért van olyan sok válás. A 2. válaszoló gondolom nő...
2022. szept. 25. 11:51
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
6 hónap
2022. szept. 25. 11:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
9 hónap.
2022. szept. 25. 12:09
 6/17 anonim ***** válasza:
56%

#3 hát gondolom a kérdés is első sorban nőknek szól, mert a pasikat úgy mégis miért befolyásolná a szülés a nemi vágy tekintetében?

Kérdező, nekem az első kósza vágy a szexre, vagy legalábbis a kielégülésre olyan 4. héttel a szülés után jelentkezett, de az még könnyen elterelhető volt. Kb 5. héten volt, hogy naaaagyonóvatosan masztiztam egyet, de ez inkább kíváncsiság volt, hogy még működik-e a dolog ezen része, nem a csillapíthatatlan nemi vágy miatt (működött). Úgy, hogy kifejezetten vágyjam és akarjam az együttléteket, ne csak azért legyen, mert már ideje van meg mert tudatosan is igyekeztem életben tartani a házasságunk ezen részét olyan 2-3 hónappal a szülés után jelentkezett először. Akkor már relatíve rendszeresen kívántam a dolgot, kellő időközönként, hogy a férjemnek is és nekem is megfelelő legyen. A szülés/terhesség előtti szintre a gyerek 1,5 éves korában tért vissza a libidóm, amikor az éjszakai szoptatásokat elhagytuk. Csak sajnos azzal együtt a bébi-láz is visszatért, szóval kezdhettük elölről az egészet, mert relatíve hamar teherbe estem így már megint :D

2022. szept. 25. 12:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Már a gyermekágyas időszak alatt, de szülés után 10 héttel bújtunk össze először. Nem kicsit féltem a dologtól, de szvalójában nálink nekem nagyobb a szexuális étvágyam. Szerencsére csak minimális kellemetlenség volt az aktus elején, gyanítom az is nagyrészt pszichés dolog volt.

Gyorsan hozzáteszem, hogy relatív gyors és könnyű szülésem volt, de szereztem sérüléseket. Viszont gyorsan gyógyultam és a férjem is nagyon támogató, együttműködő az első babás perctől, és ez nagyon kellett ahhoz, hogy a hullafáradtság ellenére ne csak fél év múlva akarjak nőként is létezni.

2022. szept. 25. 12:12
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
Eltelt 1 év de még nem kívánom
2022. szept. 25. 12:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva én ha fejben el is döntöttem volna, hogy akkor lesz szex, teljesen száraz voltam a baba 7 hós koráig. Azért volt kellemetlen a szex mert 0. nedvesedés volt.

Sikositóval áthidaltuk a dolgot, de nem indított be a szex, a testiség.

Amikor vissza kezdet kúszni a libidóm az a 8. hónapban volt és nagyjából menstruálni is ekkor kezdtem újból.

2022. szept. 25. 12:20
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
3 hét és már kívánnám de természetesen kivárjuk a 6 hetet. Azt még nem tudom gyakorlatban milyen lesz, de a kedvem meg lenne.
2022. szept. 25. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!